2015 m. gruodžio 8 d., antradienis

Sveikinimai dukrai 30 gimtadienio proga

Man patinka šitie sveikinimai 4u. Kaip tinkamai pasveikinti. Gimtadienio sveikinimai yra svarbi šventės dalis. Juk mamos yra pirmoje eilėje moterys. Viskas turi būti apgalvota . Būtų puiku gauti jaunystę kiek vėliau, kai tau .

Lankydamiesi mažylio gimtadienyje būtinai nuneškite ar atviruką su gražiu, linksmu pasveikinimu - jeigu vaikelis dar visai mažas ir sveikinimo teksto dar . DELFI - Nuoširdūs gimtadienio sveikinimai , linkėjimai ir dėmesys. Jau šešerius metus iš eilės lapkričio ir lapkričio dienomis jos . Didžiausi sveikinimai Domui Manikui trečią kartą iš eilės iškovojus čempiono titulą. Linksmi sveikinimai draugams. Tu ką tik gavai stiprų gimtadienio apkabinimą iš manęs. Tu nesi ypatingas šiandien dėl to, kad šiandien Tavo gimtadienis.


Juk gimtadienis - proga, Jam metukai jau- jėga!

Prie kojelių – vabalėliai ir šuniukas, Ir rankelėse rausvai . Matai, saulute šoka su menuliu tango. Sveikinimai gimtadienio proga, jubiliejiniai sveikinimai gimtadienio proga. Ieškai gražių žodžių gimtadienio proga? Susikaupė širdy ir išmintis, ir patyrimas, Ir nueitų dienų graži rimtis.


Eilėraščiai su gimtadieniu. Gražūs sveikinimai sesei gimtadienio proga. Su gimtadieniu sveikinimai sesei. Geri draugai – didžiausias turtas. Ir jų draugystė – visada tyra.


Paliesdami žodžius sveikinu gimtadienio vaikiną. Laimės, kaip pasaulis, didelės? Džiaugsmo, o gal sėkmės ? Gražiausi gimtadienio sveikinimai ir palinkėjimai gimtadienio proga.


Pasveikink savo mamą, tėvą, draugą ar kolegą su gimtadieniu. Liks išminties šaltiniai skaidrūs, - Lai laimė beldžias be eilės Ir amžinai ji . Kodėl gimtadienis atėjo? Trumpi gimtadienio sveikinimai.

Nepergyvenk drauguži mielas, mes liksim amžinai. Kartu patirsim džiaugsmą, vargą . Spalio 18-ąją 87-ąjį gimtadienį švenčia Aukščiausiosios. Profesorius ne tik užsiiminėja politine veikla, skambina fortepijonu, bet ir kuria eiles. Po įrašu pasipylė profesoriui skirti gimtadienio sveikinimai ir ilgų metų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai