2015 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Audi a8 atsiliepimai

Dauguma Aversijų turi visų varomųjų ratų quattro sistemą, taip pat ir Multitronic. Masina audi atiesiog puiki. Daugiau rezultatų iš autoplius. Dėl variklių tai tiesiog reikėtų skaitytis atsiliepimus forumuose ir gan . Būna problemų su automatine bagažine,durų pritraukimu,bei purkštukai miršta.


Audi a8 atsiliepimai

Dar ir pakaba pneumatinė . Lietuvos įmonių katalogas. TDI quattro - atsarginės dalys iš žinomų. Papildyti paieška Rūšiuoti pagal.


Kuro sąnaudos, dažniausi gedimai, pliusai, minusai, trūkumai. TDI VARIKLIS KOMPLEKTAS ASB kaina dalimis. Pristatymas: Vilnius, Kaunas . Audi“ markių automobilius.


Audi a8 atsiliepimai

Tvarkingas automobilis turintis smulkių kėbulo defektų. Rekomendacijos ir atsiliepimai. AUDI A(4H_) 3AG 3. Keičiame mechaninių transmisijų alyvas, reduktorių alyvas. Apie pirkdamas, sprendžiant pagal atsiliepimus , aš ne apgailestavo vienas. W bėgių automatinė dėžė.


Rytais arba kai atvesta nelabai svelnei perjungineja. Ačiū labai už nuomonę, būtinai apsilankysim pas jus, nes atsiliepimai tik geriausi! Automobiliu forumas, automobiliu atsiliepimai , automobiliu vertinimai,. Stabilizatoriaus traukių ir įvorių keitimas Servise 007 . D guminiai kilimėliai, pagaminti iš sintetinio elastomero (gumos) ypač tiksliai priglunda prie automobilio grindų ir . DPF išjungimas ir šalinimas Toyota Urban Cruiser 1. D4D 4x- 2eurų, darbai atliekami per dieną.


Audi a8 atsiliepimai

Registracija į servisą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai