2015 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Gimtadienio atvirukai

Dainininkė Mia Pilibaitytė (kairėje) ir verslininkė Daina Bosas su dukra. Kristei 21-ojo gimtadienio proga surengė užburiantį vakarėlį. Amanda Viktoravičiūtė sveikina savo pačias geriausias ir mieliausias Mamą ir Močiutę: ačiū. Juk kūdikio verksmas gražiausia daina , Juk kūdikio džiaugsmas-mamos dovana. Gimtadienio proga dovanoju laimės saują, Ir viso to ko MAMAI galima linkėt.


Tostai jubiliejaus proga.

Spalvingais – Jubiliejiniais žiedais. Artėjant didžiajam gimtadieniu , Žilvinas Žvagulis sulaukė geriausios gyvenimo dovanos – pirmosios savo anūkės. Pagaliau tapęs seneliu . Inga Stumbrienė dukrai surengė šokoladinį gimtadienį, kurį teko atidėti net tris. Savo gimtadienio proga Estela galėjo pasirinkti arba naują . Gražūs žodžiai gimtadienio proga.


Ne taip svarbu, ką gauni, kai. Gyvenimas yra daina , dainuok ją.

Sveikinu tave sesute su gimtadieniu. Būk daina , kurią visi dainuoja. Tave savo dvasios pastangomis, tikėdamasi įteikti Tau pasitikėjimo ir sėkmės, ilgesio ir džiaugsmo. Dukrai - Duration: 3:56.


Linkiu, kad gyvenimas būtų kupinas laimės, o širdyje vyrautų harmonija, jaudintis tektų tik dėl meilės reikalų, o bėdos ir nusivylimai aplenktų tavo kiemą. Juokingi gimtadienio sveikinimai, linksmi palinkėjimai gimtadienio proga. Linkiu kad dainos skambėtų ilgai, Šalin etiketą, velniop tie miegai! IŠGIRSTI dainą , kuri tau primena ypatingą žmogų. Gimimo dienos proga tau linkiu!


Nepamiršk pasveikinti metų jubiliejaus proga. Būk tiesa, kurios trokšta. Auksinių vestuvių proga jus sveikina: krikšto sūnus Dainius su žmona Kristina,.


Raktažodžiai: eiliuota, gimtadienio, meniškai. Su ja ir sveikinu Tave. Nėra dienos, gražesnės už gimimo. Lai Tavo gyvenimą puošia. Skaidri ir linksmiausia daina , Nuoširdžiausią linkėjimų puokštę.


Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga.

Kiekvienas vaikas jau nekantriai laukia savo gimtadienio. Jūs žinote dainas ir sveikinimus. Su gimtadieniu keturių metų dukros tėvams. Kodėl gimtadienis atėjo?


Tad sveikinam gimtadienio sulaukus, nusišypsok ir būk kokia esi. Gervaldui gimtadienio proga – L.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai