2015 m. gruodžio 14 d., pirmadienis

Gimtadienio sveikinimai paaugliui

LLKS narį Saulių Povilaitį metų jubiliejaus proga. Būkite linksmi ir džiūgaukite, nes jūsų laukia gausus atlygis Danguje! GIMTADIENIO SVEIKINIMAS. Palinkėjimas Gimimo dienos. Pateikiame kokybiškai atrinktus sveikinimus – mečiui.


Na, aš ne 30-mečiui, bet per mamos -metį spausdinau pinigus su mamos. Kiek EUR dovanoti metų jubiliejaus proga ? Gianluca Vacchi turi naują draugę: ji . Linksmi gimimo dienos sveikinimai. Prieš dienas - Gražus ir linksmi gimtadienio sveikinimai vaikams. Tu atvėrei -tą savo gyvenimo kambarį.


Daugelį metų aš ieškojau progos atkeršyti mokytojams. Ir šit pagaliau toji proga pasitaikė. Sveikinimai penkiasdešimtojo jubiliejaus proga. Iškilmingas solidžios firmos jubiliejus.


Ir auksiniais krikštijom metus jubiliejaus šventę, Ne todėl, kad aukso jie spalvos, Bet todėl, kad turi aukso vertę! Nulinguoja ,nuklysta tie metai. Jubiliejaus proga linkime sveikatos, laimės , džiaugsmo ir ilgesnio žydėjimo.


Ir štai atėjo metų, o pasakyk ar pajutai. Gerų, linksmų ir daug laimingų datų. Juokingi sveikinimai su gimtadieniu.


Skirdami šiuos žodžius jubiliatams gimtadienio progra pralinksminsite ne tik patį sukaktuvininką bet ir kitus svečius. Tau mielas (-a), suskaičiavo 50. Daug, jei matuosime nuveiktais darbais, mažai, jai kalbėsime apie. Tai tik du kartus po 25.


Tegul gimtadienio proga laimė būna didelė kaip žemė, skaisti kaip saulė, tegul. Mažas paukštelis čiulbėjo, jums palinkėti norėjo: švenčiu linksmų , daug dovanų, laimės, sveikatos ir daug pinigų…. Daug linksmų , laimingų valandų.


Tau į delnus krenta, tokie linksmi ir atviri, nenusimink - ne viskas pragyventa, ne viskas duota ką turi. Nėra komentar sveikinimas jubiliejaus proga , gimtadienio sveikinimai , jubiliejaus. Būna veržlūs, drąsūs ir linksmi. Kviečiu kartu su manimi pakelti taurę vyno mano -ojo gimtadienio proga. Nuoširdūs ir linksmi , griežti ir švelnūs, buhalteriški ir taxiški pėdsakai mūsų.


Nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga šauniausiai, geriausiai,. C temperatūros mažose krištolinėse taurelėse. Norite padovanoti išskirtinę dovaną jubiliatui, bet nežinote ką? Gimtadienio dovanos ar dovanos jubiliejaus ar gimtadienio proga.


Gražūs žodžiai, sveikinimai jubiliejaus proga. Būki sveikas, linksmas , laimingas sulaukęs penkiasdešimtmečio,. Atskrido, atskubėjo gyvenimo vidurvasaris, gražus 50čio jubiliejus į . Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga.


Koksai jubiliejus , kokia sukaktis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai