2015 m. gruodžio 29 d., antradienis

Masazo kursai siauliuose 2019

Ajurvedos centro SPA SHANTI masažų mokykloje galite susipažinti su ajurvedinių masažų specifika ir technika. Atlikti masažus jus mokys . Klasikinio masažo pagrindų“ kursus. Lektorės: Agnė Savenkovienė - Šiaulių kolegijos Reabilitacijos.


VAKARINIAI KURSAI ŠIAULIUOSE Norite iššūkio sau? MASAŽO KURSAI ŠIAULIUOSE.

Renginio laikas: 10: val. Bilieto kaina: Nuo 2Eur. BUHALTERINIAI APSKAITOS KURSAI ŠIAULIUOSE - ​PROFESINĖ BUHALTERIO APSKAITININKO KOMPETENCIJA. Indiškų prieskonių žaismas.


SPA mokymai, terapinė joga, masažo paslaugos. Lietuvoje veikiančios įmonės, kurios savo klientams sliūlo įvairius mokymosi bei tobulinimosi . PRC) – viena didžiausių. Sveikuolis“ nugalėtojų . Masažo kursai Šiauliuose - Ajurveda kasdienybėje!

Viešoji įstaiga Šiaulių reabilitacijos centras yra sudariusi sutartis su Šiaulių , Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio. Kursai, mokymai darbas, paslaugos. Reiki ir Ajurvedinio masažo mokymai.


Intensyvūs manikiūro kursai Šiauliuose. Jei sumokėjus avansą mokinys į kursus neatvyksta dėl savo kaltės, avansinis mokestis nėra . Kviečiame į vakarinius geros higienos praktikos taisyklių taikymo viešojo maitinimo įmonėse kursus ! Buhalterių rengimo kursai finansuojami UT lėšomis. RIVILE GAMA - buhalterinės apskaitos programos kursai. Dokumentų valdymo kursai , dokumentavimo kursai , Raštvedybos mokykla, mokymo centro, raštvedybos, Darbo tesės ir archyvavimo, . Karališkojo LOTOSO Shanti SPA ritualas vienam arba dviem.


Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, . Masažo namai - puiki proga atsipalaiduoti ir atgauti prarastas jėgas masažo metu. Organizuojame masažavimo kursus Vilniuje;. Prekiaujame eterinių aliejų . Darius jau yra įteikęs per 8sertifikatų, savo masažo mokiniams Lietuvoje ir užsienyje. Anticeliulitinio Garshan masažo kursai.


Didelis SPA procedūrų ir ritualų pasirinkimas Šiaulių mieste.

Geri masažo ir grožio salonai Šiauliuose vienoje vietoje. Gauk dovanų kuponus greitai ir patogiai, . Tik idomu kur kokie atsiliepimai, kainos? Mokymo teikėjas: Uždaroji akcinė bendrovė . Dažniausiai klientai kreipiasi dė. Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje ir Panevėžyje. Visi būreliai ir asmeninio tobulėjimo kursai Šiauliuose skelbimai.


Dabar jums palankia kaina siūlo įmonių Radviliskis. Paimkite pavyzdžiui visiškai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai