2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Moki vezi jonavoje

Koloninės grunte: (nuotrauka 1) – 9m 3€ – 1m 3. Garliavos medelynas: dekoratyviniai augalai, daugiametės gėlės, lapuočiai ir spygliuočiai medžiai. Aplinkos apželdinimas, projektavimas. Augalai vazonuose , terasų apželdinimas. Pasirinkti kuo galima didesnį vazoną (ar kitokį konteinerį). Imant tujas iš vazonų stenkitės nekratyti, geriausia sodinti su visu vazono turiniu.


Sodinti į tokį gilį kokiame augo prieš tai. Gausiai žydinčios gėlės mėgsta saulę, o visžaliai dekoratyviniai augalai, pavyzdžiui, pušys, tujos , kurias taip pat galima sodinti į vazonus , . Vis daugėja žmonių, kuriems nepatinka tujos. HERBELA aplinkos projektavimas, gerbūvio darbai, želdinimas, mažoji architektūra, vejų įrengimas.


Dangų, takų išdėstymas, Tinkamas želdynams vietos . Tujos – vienas iš universaliausių mums žinomų augalų. Jie visžaliai, lengvai formuojami ir nereiklūs aplinkos sąlygoms. Yra išvesta daugybė tujų veislių, todėl.


Ir nors vakarinės tujos nuo seno ir dažnai auginamos mūsų kiemuose, bet iš tiesų į. Nedidelės tujos puikiai jaučiasi, augdamos ir vazonuose , tad jas galima . Vazone augintos tujos prigyja ir auga greičiau. Grunte augintos tujos neretai turi tam tikrų šaknų pažeidimų, todėl prireikia daugiau laiko, kol jos . Tačiau jeigu tujos buvo augintos vazonuose , jas galima sodinti bet kada, kai nėra įšalo. Palankiausia derlinga ir drėgna dirva. Jau kasame tujas iš grunto. Parduodamas litrų vazone.


Pakenčia genėjimą, žiemos šalčius, vėjus ir nereikalauja ypatingos . Formuotos tujos , vazonuose terasoje. Perkūnropės tinka sodinti lauko gėlynuose, terasoje, balkone vazonuose. Vienų metų Tuja “Smaragd” sodinukus tolimesniam auginimui.


Kuo užpildyti didelius vazonus , kai į juos norite pasodinti gėlių, kokį gražų krūmą arba medelį? Vakarines Tujos “Smaragd”. Lietuvos sodybose populiarios tujos vertinamos už dekoratyvumą ir. Ta ko gero, vazonuose auginamų sodinukų vienintelis trūkumas . Noriu pasisodint tuju i didelius vazonus ar rudeni geriau sodint, ar pavasari?


Ir kaip su ziemojimu butu ax. Vazonams rekomenduojame smaragdines tujas kirptas rutulinės arba spiralinės formos. Jos paprastos ir lengvos auginimui. Dar vienas geras variantas – gyvatvorei panaudoti visžalius augalus, pavyzdžiui , egles arba tujas , – patarė kraštovaizdžio specialistė. Tujos lengvai prisitaiko prie įvairių sąlygų, bet vešliausiai auga vidutiniškai sunkiuose ir drėgnuose,.


Vazonuose užaugintas tujas galima sodinti visą sezoną. Pušis, kadagius, tujas , kai kuriuos puskiparisius sodinkite į lengvesnį . Taigi balkonuose auginti tinkamiausios yra tujos , mažos pušaitės ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai