2015 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Automagnetolos pajungimas namuose

Sveiki ieškau tokio daikto su kuriuo galėtu pasijungti automobiline magnetola namuose į 220v tinklą. Kažkokio tai maitblokio kuris galetų . Sveiki, taigi, kaip pajungti namuose į 220v automagnetolą ? Nusipirkau iš 220v į 12v keitiklį (blokelį), bet pajungus veikia tik radija, nes įdėjus . Tau reikia didelio galingumo stabilizatoriaus, tokio,kokias jungsi koloneles. Bet tokio pigiai negausi,todel . Kaip prijungti auto magnetolą prie PC? Daugiau rezultatų iš banga. Kaip taisiklingai reikia pajungti magnetola ? O aciu, greitai gavau atsakyma.


Automagnetolos pajungimas namuose

O kaip ten su lempomis, na tarkim, kad magnetolos apsvietimas uzsidegtu, tik isijungus lempom. Voliojasi masininis cd. O pirteleje neturiu normalios muzikos. Ar yra variantu pajungti i 2per koki 12v keitikli?


CONS4Fc My other channels. Automagnetolos Usb Sd Aux nuo 20eur. Atvykimas į namus pagal susitarima. Per inverteri (sroves ir itampos keitikli) 12V DC-220V AC. Jie nera labai brangus kokioj nors lemonoj paieskok.


Automagnetolos pajungimas namuose

Tol ispeju, kad gana greitai . Jau turiu bagazineje radiotechnikos kolonele, bet noriu kartu pajungti ir suba, Schneider hsc 200. Tik nepradekit stumt kam as kraunu sias senienas i bagazine , tiesiog namuose neklausau, kadangi kaimynu. Android Multimedijos - Automobilinė garso ir vaizdo aparatūra, Kaunas. TELEVIZORIŲ REMONTAS Vilniuje kliento namuose ir TV taisykloje.


CDVMP MEDIA, muzikinius centrus, automagnetolas - Radijas. Dujiniu - elektrinių kaitlenčių, orkaičių pajungimas , keitimas. Po to puse metu masina buvo be magnetolos. Dabar isigijau nauja mageli taciau niekaip jis man neveikia.


Automagnetolos pajungimas namuose

Jungiu be fiskes , taip pat tiesiogiai. Prekių pristatymas į namus Avitelos transportu. Dieną prieš prekės pristatymą Jūs būsite informuoti trumpąja žinute apie prekės išsiuntimą, statuso pasikeitimą. Jos pasirinkimas tikrai didelis – automagnetolos , automobiliniai stiprintuvai, garsiakalbiai, monitoriai ir t. Kaip reikia teisingai rinktis auto aparatūrą?


Visa muzika kurios norite — bet kur Jūsų namuose. Sonos PLAY:pilnavertis garsiakalbis, reikalingas tik pajungimas į elektros tinklą. Jūs galite pastatyti jį bet. Jūsų namus atvykę technikos ekspertai išpakuos televizorių, pastatys jį į Jūsų norimą vietą arba pakabins ant sienos, prijungs prie elektros tinklo ir naudojamos.


Namų garso ir audio aparatūra: garso kolonėlės, patefonai, namų kino ir stereo stiprintuvai, resyveriai, tinklo grotuvai, namų garso aparatūros laidai ir priedai, . Meistras iškarto atvyksta pas klientą į namus esant reikalui, galima net tą pačią. Jeigu Jums reikalingos automobilinės audio, video aparatūros montavimo, remonto paslaugos - pateikite savo skelbimą, gaukite pasiūlymus ir išsirinkite .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai