2015 m. gruodžio 15 d., antradienis

Senukai dviracio rankenos

Senukai dviracio rankenos

Dviračio rankenos rs-gp066. Komplektą sudaro rankenos. Apsilankykite ir pamatykite patys! Važiuodami į kalną, vairo rankenas sugriebiate smarkiau.


Trūksta: dviracio Durų rankenos - Durų furnitūra - Senukai. Pasirinkite nuo iki . Vidaus durų rankena Metal-Bud Zobra, chromuota. Obliai, ylos, įrankių kotai ir kt. Dildės rankena Okko VG03 cm. Internetu prekės laikinai neparduodame.


Reklaminis leidinys Nr. TRIRATUKAS SU RANKENA Išlaiko iki kg 2–m . KESKO SENUKAI LITHUANIA . Rankinė pompa Sky, medinė rankena (Čekija, metalinė, juoda). Ergonominė rankena , trys indai, leidžiantys stabliai ir tvirtai sugriebti. Maksimali kėlimo galia – 1kg.


Senukai dviracio rankenos

Senukai “, norėdami pagerinti parduotuvių kokybę. XLC TO-CAsu rankena , tinka SHIMANO HG kasetėms. Visos reikalingiausios prekės vaikams ir kūdikiams - vežimėliai, nešioklės, autokėdutės ir priedai, prekės skirtos vaiko kambariui, vaiko priežiūrai ir higienai,. Pavyzdžiui, nemaža dalis triratukų yra komplektuojami kartu su stūmimo rankena.


Tai reiškia, kad tokiu atveju triratuku galėtų naudotis ir mažesnio amžiaus . AB LYTAGRA žemės ūkiui siūlo paslaugas, kurias apima žemės ūkio technika, ŽŪ technikos servisas, ŽŪ atsarginės dalys, kitos ūkio prekės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai