2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Maza plastikine valtis

Maža plastikinė valtis , Valtys. PLASTIKINĖS VALTYS NIKA 250. Plastikinė praaukštintu bortu new. Patikimos, ilgaamžės ir kokybiškos plastikinės valtys. PVC, plastikinės, boatshop.


Maza plastikine valtis

Bic Sportyak valtys jūsų kelionę vandeniu pavers saugiu ir lengvu pasiplaukiojimu. Dėl plastikinio korpuso šias valtis lengva transportuoti: valtį Sportyak 245 . Trys kiliai užtikrina maža grimzlę ir stabilumą. Puikiai tinka žvejybai, spiningavimui atsistojus.


Tam tikslui tai pati stabiliausias plastikinės valties tipas. Skiriasi valčių dydis, komplektacija, vietų ekipažo nariams skaičius. Trūksta: maza Omega PVC valtys - PRIPUČIAMOS PVC VALTYS - PREKIŲ. Pripučiama kėdė Omega maža.


Maza plastikine valtis

Pvc valtis Omega 2LS PS DGBA. Bet su maža benzinka eini su švilpesiu, kai su panašaus dydžio PVC. Kitos veiklos susietos su vandens pramogomis. Parduodami domenai plastikines - valtys.


Labai patikima, didelė, tvirta, ypatingai stabili, keturvietė valtis. Trys kyliai užtikrina mažą grimzlę ir stabilumą. Jis taip pat gali būti naudojamas buriavimui, sportui. Valties eksploatavimo sąlygos . Kolibri valtys pagamintos iš aukštos kokybės PVC medžiagos, atsparios UV . Būna irklinė, motorinė, kartais burinė, irklinė burvaltė, motorinė burvaltė.


Valtys naudojamos žvejybai, keltis į kitą krantą, irstytis. Daromos iš medžio, metalo (pvz., duraliuminio), plastikų , stiklo plastikų , . Mano plastikine sveria 50kg. Naujas modelis už itin mažą kainą!


Paprasta, lengva ir lengvai transportuojama ant automobilio stogo bagažinės valtis. Priekabike kazkoki maza kiek supratau,bet man i mikroautobusa valtis. Nugyvenau ne vieną medinę virš 4m valtį , turėjau ir plastikinę 36 bet turėjau ir visai mažą aliuminę, KADET valtelę kuri jei gerai pamenu . Be to, jei teisingai naudosite plastikines valtis , jie tarnaus jų savininkui. Jeigu pateiktame pasiūlyme nurodyta kaina yra neįprastai maža ,. Todėl, susitikus net su maža banga iš po žemai nuleistų šios valties skruostikaulių, purslų . Didžiausias jos privalumas – mažas svoris ir manevringumas. Papildomai keleivių apsaugai valtis gaminama dviejų dugnų.


Unikali slankiųjų sėdynių sistema leidžia puikiai subalansuoti valties svorį ir užtikrinti puikias plaukimo savybes. Atsižvelgiant į mažą dydį, ši valtis gerai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai