2015 m. gruodžio 4 d., penktadienis

Naudota imontuojama buitine technika

Sunki, tvirta, naudota imontuojama orkaite. Galiu atvežti, garantija Turime dideli ivairios naudotos buitinės technikos pasirinkima . Visi naudota buitine technika skelbimai - naudota buitine technika skelbimų paieškos rezultatai Alio. Nauja ir naudota buitinė, kompiuterinė technika.


Buitinė technika internetu pigiau.

Nukainota buitinė technika , nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitinė technika. Laisvai pastatoma ir įmontuojama buitinė technika. Nauja technika su transporto defektais bei mažai naudota - su 2m. Kokybiška su nedideliu defektu buitinė technika internetu. Pilnai montuojama 45cm indaplovė miele, su rėmu plokštės tvirtinimui!


Taikome nuolaidas, prekes atvežame į namus. ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS ir kitų gamintojų buitine technika : šaldytuvais, šaldikliais, skalbimo mašinomis, .

VarioSpeedPlus, Intensyvi zona, . Tai specializacija, kurioje pateikiamos įmonės, kurių pagrindinė veiklos sritis yra naudota buitinė technika. Prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika. BUITENĖ – sėkmingai Lietuvoje dirbanti bendrovė, kurios centras yra Vilniuje. Parduodame išsimokėtinai. Platus ir kokybiškų buitinių prekių asortimentas, palankiausios išsimokėjimo . GARANTIJAGamintojas LIEBHERRTipas Įmontuojamas šaldytuvasBendri duomenysGarantij.


Peržiūrėti skelbimą - Elektrinė įmontuojama kaitlentè ir orkaitė. Viryklę BEKO (dujinė, degiklių, el. orkaitė, naudota , Eur). Naudota montuojama kaitlente ir orkaite-. Siūlo Indaplovę BOSCH ( įmontuojama , naudota , 1Eur).


Svarstantiems, ar gera įmontuojama buitinė technika Whirpool, Hansa, Hoover, atsiliepimai ir patraukli gaminių kaina padės priimti galutinį sprendimą. Nereikia pamiršti, kad apskritai dabar visa buitinė technika yra sukurta . Veikla: Baldai, prekyba. UAB „MIELETEKA“ pagrindinė veikla yra prekyba buitine technika ir buitinės technikos taisymo paslaugos.

Dujinės viryklės gali būti stacionarios arba įmontuojamos į baldus. Stacionari dujinė viryklė – puikus pasirinkimas norint pakeisti seną susidėvėjusią buitinę. Mąstau ekologiškai – gyvuoju!


Rūpinkimės savo aplinka ir atiduokime nebenaudojamus elektronikos prietaisus perdirbimui. Pasinaudokite nemokama seno . Remontuoju buitinę techniką ,atvykstu į namus,kaimus Utenos raj. Senos technikos surinkimas.


Jūsų turimi buitinės technikos prietaisai jau atgyvenę? Galbūt norite pasikeisti savo turimus prietaisus į naujus ir modernius, bet . Jei pirkimo metu buvo naudota kliento kortelė, už prekę įkelti pinigai bus . Stambi buitine technika. Suteikiama garantija buitiniai technikai nuo 12mėn.


SN636X03ME SIEMENS INDAPLOVĖ.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai