2015 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Kompiuterio deklas

MiniMu nešiojamo kompiuterio dėklas , neperšlampama medžiaga, pilka GERIAUSIA. MiniMu 1nešiojamo kompiuterio dėklas , neperšlamp. Apsaugokite savo kompiuterį su stilingu kompiuterio dėklu , krepšiu ar kuprine.


Kompiuterio dėklas Apple MacBook Pro 1 rudas 21€. Greitas pristatymas, užsakykite internetu dabar. Dėklai, krepšiai, kuprinės nešiojamiems kompiuteriams.


Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Vakoss Dėklas HDD. Naujas veltinis kompiuterio deklas , istrizaine 1 su lietuvos veliavele. Reali spalva kaip pirmoje nuotraukoje: sviesiai pilka Tinkamas Apple.


Kompiuterio deklas

HP kompiuterinis krepšys (naudotas) - Fabijoniškės. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Nešiojamo kompiuterio dėklas DELTACO NV-76 notebook, poliesteris, juodos sp. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Taip pat yra atskira vieta įkrovikliui, laidams, raktams ir pan.


Galime dekoruoti Jūsų užrašu. MODELIS: CNS-CBP5BGAnti-theft backpack for 15. Ryškiai oranžinės spalvos kompiuterių dėklas - stilingas aksesuaras, kuris.


Pagamintas iš kokybiškos medžiagos. Pateikus užsakymą su jumis susisieksime (per darbo dienas) dėl išmatavimų. Nuo kompiuterio dėklo dydžio kaina . Dėklas Trunk Neoprene Sleeve MacBook - Juodas.


Incase Slim Sleeve for MacBook Retina - Heather Black. Medžiaginis kompiuterio dėklas su eko odos detalėmis. Saugus - su paminkštinimu.


Kompiuterio deklas

Papildomos kišenėlės telefonui, USB ar kitiems aksesuarams. Kur tik beeitumėte, elegantiškas ir universalus „Philips“ nešiojamojo kompiuterio dėklas apsaugo jūsų nešiojamąjį kompiuterį. Nuoroda: Būklė: Nauja prekė. Labas, aš kompiuterio dėklas.


Man jau trys metai, bet aš kaip vynas - senstant atrodau tik geriau. Storos drobės kompiuterio dėklas , kuris pagyvins jūsų kasdienybę ir stilių. Patogus, originalus bei tvirtas kompiuterio dėklas ! Reguliuojamas dirželis (1 medvilnė). Audinys: VELVET - Minkštas velvetas. Svarbu, kad keliaujant į darbą arba mokslus, turėtumėte galimybę saugiai nešioti ir laikyti šį prietaisą.


Tam yra puiki išeitis – kompiuterio dėklas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai