2015 m. gruodžio 22 d., antradienis

Pigiausi momentiniai fotoaparatai

Pigiausi momentiniai fotoaparatai

Siūlome patikimų gamintojų plovimo ir valymo įrangą. Karcher profesionalios aukšto slėgio plovyklos, Bosch aukšto slėgio įrenginiai, buitiniai ir profesionalūs. Smėliasrovė KARCHER ST120.


Moki-Veži - vienas didžiausių Lietuvoje statybinėmis medžiagomis, apdailos, interjero, sodo-daržo, šildymo prekėmis ir darbo įrankiais prekiaujantis tinklas. Lapų pūstuvai internetu pigiau. Benzininiai, elektriniai ir akumuliatoriniai lapų putikai surinkėjai aukščiausios kokybės. Platus pasirinkimas geromis . Maišytuvai, plaktuvai, trintuvai - aukšta kokybė bei patrauklios kainos.


Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. Apsilankyk Elektromarkt. Mikropluošto šluostės grindų antgaliui KARCHER Easy Fix. Siurblys dulkių Karcher WD3.


Pigiausi momentiniai fotoaparatai

Kesko Senukai Digital, UAB. Antgalis kietiems paviršiams valyti yra specialiai sukurtas nelygiems, grublėtiems paviršiams – keraminėms plytelėms ir grindlentėms - kruopščiai išvalyti. Garo valytuvas KARCHER SC EasyFix.


Dulkių siurbliai ir jų priedai - Plaunantieji dulkių siurbliai. Nepakankamas likutis x. Prekės ženklas, KÄRCHER. Kilmės šalis, Vokietija. Grindų valytuvas KARCHER FC 5. Belaidis grindų valytuvas KARCHER FC Cordless.


Akumuliatorinė šluota KARCHER KB 5. Kepuraitę - Nikolaj iš Vilniaus, Andrius iš Vilniaus, Darius iš Garliavos, Ramūnas iš Širvintų, Modestas iš Kauno, Kristina iš Šiaulių, Justina iš Klaipėdos. Topo Centras parduotuvėse siūlomi patikimų gamintojų dulkių siurbliai už gerą kainą. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! ERMITAŽAS “ leidinys su kitos savaitės išpardavimais. Karcher AD Premium pelenų siurblys dulkių siurblys gera kaina internetu.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Pelenų siurblys Karcher Ad 3. Naujienų portalas DELFI kartu su prekybos centru „ Ermitažas “ skelbia unikalų projektą. Statybinių atliekų, pelenų valymo siurbliai židiniams ir krosnelėms. Renkantis siurblį atkreipkite dėmesį, kokią grindų dangą planuojate siurbti. Aukšto slėgio plovimo įrenginys KARCHER Kdabar tik už € perkant tik internetu!


Pigiausi momentiniai fotoaparatai

Finalinis-ispardavimas. Mes turime vandens siurblių ir hidroforų tokių gamintojų kaip GARDENA, KÄRCHER , EINHELL, METABO ir kitų. Pasaulinio valymo prietaisų gamintojo KÄRCHER langų valytuvai namams.


Vandens bakelio talpa, 0. Lašėjimo sustabdymo sistema, Taip. Komplekte, Baterijos kroviklis, plovimo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai