2015 m. gruodžio 14 d., pirmadienis

Parduodu ledo ritulio vartininko apranga

Parduodu ledo ritulio vartininko apranga

Hockey Point yra pirmaujantis ledo ritulio prekių tinklas Lietuvoje, savo veiklą vykdantis jau daugiau nei metus. Parduodu ledo ritulio vartininko pačiuzos. Vartininko klyno apsauga REEBOK (JR) - € Klyno apsauga REEBOK 4K. Ledo ritulio Salmas JOFA su Grotelemis, tvarkingas, origanalus,.


Parduodu ledo ritulio vartininko apranga

Su ledo ritulio emblema ir vartininku :-) Spalva tamsiai melyna su raudona. Neturėjome vartininko , todėl vartuose stovėdavo paprastais batais apsiavęs treneris, kuris dar ir rūkydavo per pertraukas. Bet aš gyvenau ledo rituliu ir nieko daugiau . Domina ledo ritulio vartininko šalmas, o galbūt ieškote, kur ledo ritulio inventorius Vilniuje, Kaune, . Juodupės, kurioje ledo ritulys yra ne tiesiog mylima sporto šaka, o visą. Ir jei ne fantastiškas elektrėniškių vartininko aštuoniolikmečio Elvino . Vaikiška motokroso apranga - Vaikiška FOX firmos motokroso. Nors miesto herbo jų ženkle nebus, ledo ritulininkai Alytaus vardą neš (ATNAUJINTA).


Futbolo vartininkų miesto auklėtinis tęs karjerą Kipre. Vardinė krepšinio apranga - Alytaus Jotvingių gimnazijos klasei. Civinskas išsiskyrė iš kitų vartininkų tuo, jog rimtai treniruotis pradėjo. Trakų krašto ledo ritulio klubo „Galvė“ įkūrėjas lentvarietis.


Parduodu ledo ritulio vartininko apranga

Akį traukė kai kurių mitinguotojų apranga. Jau per pridėtą teisėjo laiką raudonąją kortelę prieš akis išvydo už vartininko aikštelės ribų. ATP 5turnyro Barselonoje apžvalga 12.


Sūduvą susirado pats, nestebina ir šnekos apie. Ten menininkas taip pat tapo, parduoda savo paveikslus. Auklė, kiek sugebėjo, surišo patalynės ir aprangos ryšulėlius, o maisto.


Stebėdamas dabartinės Biržų futbolo komandos rungtynes pasigendu vartininko iniciatyvų. Pavyzdžiui, Biržų ledo ritulio komandos vartus sergėjau vilkėdamas vatines kelnes ir „fufaikę .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai