2015 m. gruodžio 1 d., antradienis

Akustines ausines

Standartinės ausinės , In-Ear ausinės , ausinės specialiai kompiuteriniams žaidimams, ausinės sportui ir bevielės ausinės. Platus pasirinkimas ir žemos kainos! Kaip ir sufleruoja pavadinimas, šio tipo ausinės yra kišamos tiesiai į ausies.


Akustines ausines

Aukštos kokybės garsas dėl Sennheiser akustinės sistemos. Labai didelis ausinių pasirinkimas: stilingos laidinės ir Bluetooth ausinės. Ausinės įstatomos į ausis.


Daugiau nei 6skirtingų ausinių modelių – tikrai rasite jums tinkamiausias. Vietoje galite išsibandyti! Turime plačiausią Airpods ausinių pasirinkimą Lietuvoje! Tiksliai suderinti mm neodimio garsiakalbiai su uždaros akustinės sistemos konstrukcija ir ausis uždengiančios ausinės atkuria nepriekaištingą ir įspūdingą . Dèl atviros akustinès konstrukcijos girdite, kas vyksta aplinkui. Mėgaukitės muzika ir filmais, klausydamiesi aiškios ir geros kokybės garsu.


Izoliuoja žemo dažnio išorės triukšmą net ir išjungus muzika. Parašykite atsiliepimą apie prekę pirmas. Akustinės ausinės su Kenwood tipo jungtimi.


Patvari „Flexi-Grip“ jungtis užtikrina tvirtą ausinių ir laido jungtį. SHURE SE215-CL- RIGHT RIGHT SIDE EARPHONE SE215-CL. Sparčiai populiarėjančios žaidimų ausinės „Somic G941“: „7.


Pažangiosios Denon ausinės garantuoja aukščiasios kokybės garsą. EQ, kad dovanotų akustiškai skaidrius pojūčius. Išsirink geriausias belaides ausines pagal kainą ir kitus parametrus. Uždaro tipo ausinės - Beyerdynamic DT 2(Ohms).


Paprastas ir saugus pirkimas vienoje vietoje! Pristatymas į siuntinį, Taip. Pardavėjo kodas, PTE-8M01. Tinkamas imtuvams, Ne . MSA akustinė gitara su komplektu. VC50NJP NT akustinės gitaros rinkinys.


Akustines ausines

FA-1akustinė gitara su dėklu Dreadnought SB. Natūralaus Zebrawood korpuso deka išryškėja akustinės savybės puikiam garso . Japoniško bambuko medienos korpusas užtikrina puikias ausinių akustines savybes, kurios suteikia kokybišką bei tikslų garsą. X (porų) mažo dydžio kairės ir dešinės ausinės , skirtos akustinių vamzdžių ausinių dvipusiam radijo priedui - Geriausi produktai žemomis kainomis.


AU-H1patogus intercom PTT ausinės Ši belaidė laisvų rankų įranga su PTT. M“ ausinių su mikrofonu ausinė su mikrofonu Dviejų kaiščių akustinės ausinės. Didelis pasirinkimas įvairių ausinių. Laidinės , BT ,su triukšmo eliminavimu, kompaktiškos, sportinės komfortiškos, high end lygio. Rikiavimas: Pirma pigiausi Pirma brangiausi Nuo A iki Z. Specifications Conductor High purity OFC Insulation FEP Configuration Twisted pair Shielding Dual high density foil.


Akustines ausines

Translucent PVC outer jacket. Nors šešių styginių akustinės gitaros dažniausiai būna sunkiau žaidžiamos nei elektrinės gitaros .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai