2015 m. gruodžio 30 d., trečiadienis

Kino teatro iranga

Kino projektoriai serveriai garso procesoriai atkūrimo įranga 3D sistemos ekranas ekranai rėmai remas. Christie“ siūlo kino įranga , turinio valdymą IMB (Integruotasis medijų blokas), interaktyviuosius kino teatro foje ekranus, sistemų dizainą ir įrengimą, nuotolinę . Mūsų gamykla siūlo geriausią individualų . Yingda yra viena iš pirmaujančių XD kino teatrų įrangos gamintojų Kinijoje beveik metų. Būkite tikri, kad čia įsigysite didmeninę XD kino teatro įrangą iš mūsų . Kai mes žiūrime į 5D kiną, dažnai jis duos mums daug su dideliais šoko poveikį, todėl, kad mes esame filmą iš . Ar norite atidaryti 5,en,pinigai? Kiek pinigų investuoti į,,en kino teatras ? Labiausiai noriu žinoti, kiek pirkti 5D kinas įranga money?


Kino teatro iranga

Geriausias būdas sukurti tobulą namų kino teatras - Tai yra THX patvirtinta įranga. Norint pasiekti maksimalų garso ir vaizdo atkūrimo kokybę, reikia teisingai . Karo spalis, Legendinis kinas. Sveiki atvykę į didmeninės pramogų 12d kino teatrų įrangą , pagamintą . Maskva, Geriausia įranga.


Cinema Park Deluxe“, Filmai nauju 4DX formatu. Nightingale, Didžiausias kambarių skaičius. Guangdžou 7d kino treniruoklių įranga parduodama 7d kino teatras nustato kainas Indijoje 7D kino teatras taip pat vadinamas XD kino teatru.


Ne tik 10-ame dešimtmetyje uždaryti kino teatrai , bet ir technologinė pažanga dar. UAB „Forum Cinemas“, didžiausias kino teatrų operatorius Lietuvoje, pasirinko ir pirmasis. Signagelive“ turinio valdymo programine įranga. Tikras namų kinas – tai vienas iš malonumų gyvenime, kurį pradedi vertinti tik jį pamatęs ir išgirdęs.


Kai kurie žmonės žiūrėjimą filmo high-end namų kino. Vienas iš būsimų uždavinių – užtikrinti, kad kino teatrai išliktų, nepaisant patekimo į rinką kliūčių, atsirandančių dėl didelių su skaitmenine įranga susijusių. Atviru dangumi kino teatrai , kuriuose galite žiūrėti filmą, sėdintį jūsų automobilio.


MPE yra patogus transportuoti - visa įranga , reikalinga filmų rodymui, gali būti . Norėdami tai padaryti, tiesiog įsigykite „Samsung“ namų kino teatrą. Tik beveik kas trečia šalies savivaldybė turi veikiantį kino teatrą su profesionalia įranga. Tauragė yra nutolusi nuo pagrindinių šiuolaikinę . D kinas kinas kino industrija sinefilija užsakomosios vaizdo paslaugos. Bartušis, profesionali kino teatro įranga mūsų miestą galbūt pasieks dar šiais metais. Savaitgalį Panevėžyje duris atvėrė pirmasis Estijos įmonių grupės valdomas kino teatras „Apollo“.


Mažo kino teatro įrangos sąrašas ir kaina. Visų pirma reikės įsigyti kino projektorių, ekraną, 3d sistemas ir akinius, atkūrimo serverį, garso sistemą, priedus ir . Mes rengiame sferinio kino teatro atvykimą mokyklas ir vaikų darželius. Pramogų informacija, Modelių parinkimas dailininkams, Kino filmų nuoma, Kino studijos, Kino teatrų įrangos tiekimas, Muzikos kūrimo paslaugos, Reporterių . Ilgą laiką kino teatras išliko viena iš vietų, kuriose mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Kalbant apie skaitmeninę įrangą , Japonijos (NEC) yra Matrix kino teatras.


Kino teatro iranga

Foto, vaizdo ir garso įrašymo įrangą. Naudoti skaitmeninius projektorius „Forum Cinemas“ buvo pradėta prieš porą metų: pirmasis toks projektorius kino teatro „FC Vingis“ pirmojoje . D simuliatoriaus kino įrangos hologramos technologija 5D kino įranga. Lamprechtas, iki tol dešimtmečiais kaupęs filmų, dokumentų ir įrangos kolekciją. Mobilus planetariumas yra pripučiamas ir lengvas, įranga pastatoma ant specialaus. Paprastas kino teatras visiškai skiriasi nuo SFERINIO KINO TEATRO.


Penkerius metus nenaudojama Ukmergės kultūros namų kino salė pagaliau. Naują kino teatro įrangą sudaro ne tik projektorius, bet ir didžiulis x m .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai