2015 m. gruodžio 11 d., penktadienis

Kamino sandarinimas

Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Pristatomo kamino vidinis vamzdis pagamintas iš . Naudojant krosnelę kitokiu tikslu, negu nurodyta šioje instrukcijoje , garantija. Jums lieka tik pajungti katilą, židinį ar krosnelę.


Būtina besąlygiškai laikytis montavimo instrukcijoje nurodytų reikalavimų.

Krosnelės , krosnys ir židiniai aukšto energinio efektyvumo namams. Prekyba, konsultacijos, pajungimas, garantija ir servisas. Gausus aksesuarų pasirinkimas. Prieš montuojant ir eksploatuojant krosnį, būtinai susipažinkite su šia. Jøtul plieninių kamino vamzdžių izoliacija yra arba mm storio ir didžiausio rinkoje siūlomo tankio.


Minimalūs krosneles atstumai planuojant patalpos įrengimą.

Vieno kanalo kamino didžiausias aukštis virš pastato metrais. W mikrobangų krosnelės galios. Oro padavimo perėjimas.


Jei mikrobangų krosnelės remonto darbus atliks ne “Miele” įgalio-. Jøtul F 3“ yra padengta dramblio kaulo spalvos emaliu. Montavimo instrukcija.


Garantija montuojant Tolvita meistrams . Stogeliai, pejimai is kamino , traukos reguliatoriai,. Viena iš dažniausiai pasitaikančių užduočių – katilo prijungimas prie kamino. Gaminame ir montuojame kaminų įdėklus, pristatomuosius dvisienius apšildytus kaminus, pajungiame kietojo kuro katilus, krosneles. Kadangi iš katilo išeinantys karštieji srautai kyla į viršų, negalima daryti alkūnės,.


Perėjimas iš vieno diametro į kitą. Perkant SCHIEDEL kaminą detalią montavimo instrukciją gausite kartu su montavimo paketu. Sėkmingo SCHIEDEL kaminų montavimo Jums linki UAB kolektyvas.

Kaminai gaminami tik iš . ASTRA granulinės krosnelės. AB Mašinų gamykla Astra - viena iš.

Schiedel Rondo Plus - vieno dūmų kanalo modulinio kamino išorinis blokelis, pagamintas. ELEKTRINIŲ PIRTIES NM KROSNELIŲ DUOMENYS. Techninis pasas, montavimo ir naudojimo instrukcija. Galimi diametrai nuo 1mm. Su keramikinės virvės tarpine.


Elektrinės pirties krosnies ir daviklio montavimo instrukcija. Sureguliuokite reguliuojamų kojelių aukštį, užpakalinė krosnelės dalis turi būti atremta prie. Sienos perėjimas laipsnių kampu WKK-KS. Atsiradus nesklandumams krosnelės montavimo ar naudojimo metu,.


Plieniniai, nerūdijančio plieno kaminai ir jų dalys. UAB Sauresta kaminai jūsų židiniui geriausia kaina rinkoje. Saunos elektrinės krosnelės instaliavimo ir naudojimo instrukcija.


Pirties kaminai, dūmtraukiai. Nerūdijančio plieno 120- 1m. Sujungimui prireikė gana daug jungiamųjų detalių. Vienas iš svarbesnių technologinių jungimo elementų yra perėjimas tarp modulinio kamino.


Vokiški keramikiniai elementai bei Lietuviški išoriniai kamino blokai atitinka aukštus. MK KOLEKT kamino sistemos perėjimas , prietaiso pajungimui prie trišakio . KETINĖS KROSNELĖS EKSPLOATACIJOS INSTRUKCIJA. Pakankamas oro kiekis yra . Būtinai perskaitykite šią naudojimo ir montavimo instrukciją prieš statydami, instaliuodami ir naudodami.


Indų pasirinkimas mikrobangų krosnelės režimui. EN Technical certificate.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai