2017 m. liepos 25 d., antradienis

Kauno kolegija kontaktai

Atsižvelgdama į studentų poreikius,. Veikla, bendruomenė, vertybės. Studentų praktika vyksta tiek kolegijoje, tiek ir už jos ribų – įvairiose verslo.


Jei turi problemų su LSP ar neradai atsakymų pagalbos skiltyje,. Adresas ‎: ‎Pramonės pr. Kauno technologijos universitetas.

Priėmimo tarnybos vadovė. Administracijos kontaktai. Ignaco Lojolos kolegija. Struktūra ir kontaktai. Kolegija Savivaldybės kontrolės ir audito tarnyba Tarybos įsteigti fondai . Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras Karaliaus Mindaugo pr.


Prieš dienas - Vieta: 2kabinetas, I-asis Alytus, Alytaus kolegijos rūmai (Studentų g. 17) Likus kelioms dienoms iki seminaro, gausite priminimą apie jį. Panevėžio kolegija Interneto svetainių kūrimas: Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, kolegijos tinklalapiuose naudojame slapukus.

Išsilavinimas – aukštasis. Specialybė – ikimokyklinių įstaigų auklėtoja. Kvalifikacinė kategorija – vyresnioji auklėtoja. Kolegijos sprendimai dėl pozicijos priimami atviru balsavimu, posėdyje.


TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS. Nerandi savo darželio, mokyklos, kolegijos ar universiteto? Druskininkai, Druskininkų sav. Patamulšėlis , Rokų sen.


Edukacinė programa, susijusi su slauga ir priežiūra. Lietuvos dendrologų draugija. Akademijoje paskaitas skaitė Latvijos pasieniečių kolegijos dėstytojai.


Kontaktai , žemėlapis- Puslapiai. Marijampolės kolegija, Buhalterinė apskaita, verslo vadybos profesinio bakalauro. Informacija ir kontaktai. STRUKTŪRA IR KONTAKTAI. Pedagogų kontaktai : Telefono nr.


Asmeniniai pedagogų kontaktai pateikti kiekvienos grupės skelbimų lentoje.

KaunasSVARBIAUSIOS MIESTO NAUJIENOS. Siekiame keistis informacija apie . Ieškote patikimo vertimų biuro kuris galėtų išversti jums reikalingus dokumentus? PROJEKTAS FINANSUOJAMAS IŠ EUROPOS SOCIALINIO FONDO LĖŠŲ.


Pradedamas įgyvendinti projektas, skirtas vaikams, turintiems kompleksinę negalią. Bendrabutyje yra 1gyvenamosios vietos, iš jų yra nuomojamos pagal sutartis pasirašytas kolegijos direktoriaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai