2017 m. liepos 14 d., penktadienis

Perejimas i keramikini kamina

Perėjimas iš keramikinio kamino į metalinius pajungimo vamzdžius. Pagamintas iš mm skardos su stiklo pluošto tarpine. Nerūdijančio plieno perėjimas į keramikinį kaminą.


Perejimas i keramikini kamina

Su keramikinės virvės tarpine. Galimi diametrai nuo 1mm. OMNIVA terminalą (€). LP EXPRESS terminalą (€). Pristatymas kurjeriu į nurodytą adresą (€).


Perėjimai gaminami iš rūgščiai atsparaus nerūdijančio plieno, legiruoto chromu, nikeliu ir molibdenu. Atsparūs aukštai, iki 600°C temperatūrai. Trūksta: keramikini Kaminėliai - Kaminai ir jų dalys - Senukai. Krosnelės dūmtraukis Wadex, 1mm, cm.


Pasirinkite nuo iki produktų . Tarpas per visą kamino aukštį tarp keramikinio vamzdžio ir keramzitbetonio bloko. Keramikinis įdėklas Rondo Plus D160. Jungtis į keramikinį kaminą su perėjimu. Montuojamas į kamino keramikinį vamzdį, tinka įvairiems kaminams.


Kaminų įdėklai pristatomi kaminai įvairios įmantrios jungtis, alkūnes perėjimai movos. Schiedel keramikinius kaminus. Kamino blokelius jungti cementiniu arba cemento-kalkių mišiniu. Tona TEC ISO kamino komplektas Ø2mm L-m, su ventiliacija, keramikinis. Prieš pradedant kamino įrengimą, reikia kiekvieną keramikinį kamino įdėklą.


Perejimas i keramikini kamina

Užtikrinant perėjimo per stogą standumą bei atskiriant kaminą nuo stogo . Konekt kaminai - tai trisluoksnė kamino sistema. Papildomai galima užsakyti nerūdijančio plieno perėjimą pajungimui. A - perėjimas per stogą.


Trisluoksnės kamino sistemos keramika - VOKIŠKA, suteikiama metų garantija, visi. Pritaikyta kietajam, skystajam kurui, dujoms, žemoms ir aukštoms išmetamųjų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai