2017 m. liepos 11 d., antradienis

Automobilines kedutes 1536

Automobilines kedutes 1536

Elian-Fix“ vienija geriausius ir saugiauius elementus ir . RECARO automobilinė kėdutė Monza Nova Seatfix Carbon Black. Yra NEMOKAMAS pristatymas. Siūlome rinktis iš plataus kokybiškų autokėdučių asortimento.


Automobilines kedutes 1536

Reikia konsultacijos apie auto kėdutes 15- 36 . Patikimos ir saugios kėdutės nuo iki kg. Gerai ADAC testuose įvertintos vokiškos Heyner automobilinės kėdutės. Aplankykite Tavo vaikams vaikiškų prekių parduotuvę Kaune arba užsakykite vaikiškas . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Automobilinė kėdutė vaikams - kg.


Graco Junior Maxi automobilinė kėdutė. Moderni, patvari automobilinė kėdutė su isofix sistema. Keliant galvos atkaltėlę plečiasi autokėdutės šonai.


Kėdutė yra su Iso-Fix jungtimis bei šoninėmis saugos pagalvėmis, kurių gylis reguliuojasi. Skaitykite, kaip neapsigauti perkant automobilinę kėdutę. Taupyk laiką ir pinigus! Itališkos kokybės itin saugios bei patogios automobilinės kėdutės visoms amžiaus. Norite, kad automobilinės kėdutės išsirinkimo procesas būtų lengvesnis?


Net ir nedidelė kelionė su vaiku be automobilinės kėdutės – labai pavojinga ir gali baigtis tragedija. Vaiką laikant ant rankų, jo taip pat . Autokėdutės aukštis ir plotis reguliuojamas vienu metu (viena ranka) Concord automobilinės kėdutės yra skirtos palengvinti gyvenimą tėvams, kad šeimos . Inetos Maksimavičienės, . Joie Duallo automobilinė kėdutė 15-36kg, Tuxedo - Joie. Joie Car Seat Duallo 15-kg, Carribean - Joie. Jeigu turite nenaudojamą automobilinę vaikišką kėdutę (paaukštinimą) arba manote, kad mažasis keleivis ją jau išaugo, maloniai prašome atnešti ją mums ir. Parduodu automobilines kedutes 9-18kg ir 15-kg.


Automobilines kedutes 1536

Griežtai draudžiama kraštietis. Vežimėliai ir automobilinės kėdutės. Mažylio saugumui ir Jūsų patogumui!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai