2017 m. liepos 17 d., pirmadienis

Tujos brabant moki vezi

Tuja vakarinė kamieninė (štambinė) dvispalvė „Du viename“. Lietuvoje tinka sodinti pavieniui ir . Thuja occidentalis Columna. Kokios tujos auga greičiausiai. Greičiausiai iš visu auga tuja brabant.


Jeigu norime pasiekti tankia gyvatvorę iš smaragdiniu tuju arba columna. Vakarinė tuja “ Columna ”. ZvfdbzvxczxcDSd dsds ff sdf dsf sdF SDf eaf df dsF SDf s. Categories: Augalai gyvatvorėms, Augalai įvairovei. Laikoma labiausiai prisitaikiusia prie mūsų klimato sąlgygų tuja. Smaragdinės tujos , kaip ir daugelis sodinukų - kuo mažesni, tuo pigesni.


Bet tada reikia laukti, kol užaugs. Geromis sąlygomis kasmet gali . Pasodintos koloninės tujos columna , korios džiugins mūsų klientą. Kuo skiriasi vazonėliuose ir grunte augintos tujos ? Columna – cilindro formos tuja , auganti iki metrų aukščio.


Tujos brabant moki vezi

Parduodu lauko sąlygomis augintas tujas columna. Dėl išsamesnės informacijos kreiptis telefonu. Prekyba eglutėmis ir tujomis Smaragd-Prekyba eglutėmis. Vienos gražiausių yra tujų Smaragd gyvatvorės,– sakė agronomė. Jos iš visų tujinių augalų mažiausiai keičia spalvą žiemą.


Pakenčia genėjimą, žiemos šalčius, vėjus ir nereikalauja ypatingos . Gyvatvorei sodinama kas 6-m. Taip pat sodinama alpinariumuose, kompozicijose, gėlynuose, alėjose. Lajos forma: Siaurai kūgiška. Augimo greitis: 15-kos metų augalo aukštis 5-m, plotis -8-m. Ji išpopuliarėjo dėl savo . Viršūnė bukai nusmailėjusi, šakos trumpos, . Prieš gerus du dešimtmečius tai buvo vienas iš geidžiamiausių ir brangiausių sodo augalų.


Tuja – koks egzotiškas ir šaunus vardas po jau atsibodusių rožių, . Mūsų dekoratyvinių augalų medelynas parduoda įvairias tujas gyvatvorėms. Galite rinktis kolonines (Smaragd) jei norite . Karpyti tik viršūnes pagal norimą aukštį. Prece šobrīd nav pieejama. Tuja visiems įprastas dar nuo tarybinių laikų augalas, dar nuo tų laikų, kai didelio augalų pasirinkimo ir nebuvo. Visos Rytų Tuja veislės turi skirtingas adatų, žievės, vainiko formos, ūglių ir kitų savybių spalvas.


Tujos buvo sodinamos beveik kiekvienoje. Dešinėje pusėje - Thuya Smarag kairėje - geltona- Tuja Lutėja Pavyzdinis dizainas su tuja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai