2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Masažo kursai pradedantiems

Masažo kursai pradedantiems

Vis gi jaučiate, kad tai jums artima, ir norite . Mokymai vyksta individualiai, po vieną žmogų. Minimali sudaroma grupė - studentai, maksimali - 4. Taip pat galimas ir individualus mokymas. Individualūs masažo kursai, klasikinio masažo kursai. Masažo kursai pradedantiesiems ir masažuotojų tobulinimosi kursai Vilniuje. Kursai vyks I ir III nuo 18.


Neturite medicininio išsilavinimo, dirbate darbą niekuo nesusijusį su masažo pasauliu? Ajurvedos centro SPA Shanti masažo kursai mėgėjams ir profesionalams, tinka bet kokio amžiaus ir fizinio pasirengimo žmonėms. SPA specialisto mokymu tikslas – parengti spa specialistą – masažuotoją, gebantį planuoti ir atlikti masažo procedūras bei vertinti jų . BUHALTERINĖS APSKAITOS KURSAI KLAIPĖDOJE. Centre veikia dvejopo lygio masažo kursai. Pradinė valandų programa skirta pradedantiems.


Nugaros masažo „Banga“ mokymai ( pradedantiesiems ) I Lygis. Tai 3-jų dienų praktiniai kompleksinio nugaros masažo „Banga“ mokymai, kurių tikslas išmokyti. Masažo pagrindų kursai Klaipėdoje Mokymus veda net skirtingų sričių. Chirurginės ligos ir masažas Vaikų ligos ir masažas Higieninis ir kosmetinis masažas. Išmokite HOLISTINIO masažo meno!


Masažo kursai pradedantiems

Holistinio masažo seminarų ciklas. Profesionalūs makiažo, manikiūro, masažo, depiliacijos kursai - Vilniuje, Kaune ( 6). Buhalterinės apskaitos kursai - Pradedantiems ir Besitobulinantiems.


Grand Meistrų masažo kursai skirti ir pradedantiesiems , ir patyrusiems masažo meistrams, kurie dar patobulins savo įgūdžius. Atlikti masažus jus mokys . Anglų kalbos kursai ( pradedantiems ) (vakariniai). Mokykis įdomiuose, įtraukiančiuose, dinamiškuose mokymų kursuose su patyrusiais ir savo darbą mylinčiais lektoriais! Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Pasirink sau tinkamą laiką, grupę ar . Neformalūs kosmetologijos kursai skirti visoms, kurios domisi grožio industrija ir nori dirbti pagal šią.


DELFI - Nėra nieko labiau trokštamo, nei mylimų rankų prisilietimas. Jei norite išmokti padaryti erotinį masažą , visai nereikia būti diplomuotu . Sielos harmonija savęs tobulinimo studija: Joga pradedantiesiems , Joga. Ajurvedinio masažo mokymai vyks: nuo vasario d. Gidas - mokymai, kursai ir seminarai Lietuvoje. Vadovų bei pardavimų mokymai, asmeninio tobulėjimo kursai , IT mokymai, kalbų kursai , ir dar daugiau.


Jeigu ieškai naujos veiklos, jeigu patinka rūpintis kitais, jeigu rūpi SVEIKATA! Siuvimo kursus pradedantiesiems “. Kursuose susipažinsite su . Kviečiu turiningai praleisti laiką ir išmokti masažo paslapčių iš .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai