2017 m. liepos 6 d., ketvirtadienis

Atvirieji mokymai kaune

MB Investuok į save . KAUNAS MNLIFE mokymai MNLIFE mokymai skirti įmonių ir komandų vadovams , personalo specialistams ir visiems, kurie siekia gilesnio savęs pažinimo. Viešasis kalbėjimas ir įtaigus bendravimas. II pakopa: Auditorijos valdymas, videoanalizė. Prenumeruokite naujienlaiškį ir apie artėjančius atviruosius mokymus sužinokite.


Kaip tinkamai kelti tikslus, deleguoti . Verslo žinių“ akademija – atvirieji mokymai padavimų, derybų, personalo valdymo, finansų valdymo, apskaitos, nekilnojamojo turto, IT, rinkodaros ir kt. Kaune , viešbučio „BEST WESTERN Santaka“ konferencijų salėje, J. Dirbs keturi skirtingų aukštų kompetencijų lektoriai: viešojo kalbėjimo, . Lietuvos profesinių sąjungų konfederacija. Atvirieji mokymai Kaune.


Sprendimas: Mantas Garnelis. Pamačiau, kur aš darau neteisingai. Seminaras padėjo suvokti savo padėtį. Ir kur turiu save keisti. Artūras Bartaševičius UAB Arektra . Veda seminarus bei vidinius mokymus įmonėms pardavimų bei derybų temomis.


Vilniaus miesto savivaldybė, Kauno rajono savivaldybė, Kauno miesto . Comfort Hotel Vilnius Kauno g. VĮ Registrų centras Kauno fil. Mokymai skirti: aukščiausio lygio ir vidurinės grandies vadovams,. Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos skyriuose ir padaliniuose įrengtose viešosiose interneto prieigose teikiamos nemokamos . Nuo UAB „ Kauno autobusai” darbuotojų profesinės sąjungos dalyvavo: Moterų tarybos narės: troleibusų . ISM Executive School atviri mokymai - tai žinių gilinimo bei įgūdžių lavinimo mokymai , suteikiantys organizacijų vadovams bei vadybininkams pačią naujausią . Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies) . TAI MOKYMAI , KURIE SUPURTYS JŪSŲ ĮSITIKINIMUS, kaip pasiekti rezultatų. Nesvarbu ar esate vadovas, ar darbuotojas, atvirieji mokymai skirti visiems, . Programa bus įdiegta jūsų kompiuteriuose, suteiktų žinių . Jeigu nerandate norimos temos, rašykite, siūlykite.


Kviečiame registruotis į atviruosius mokymus Vilniuje arba Kaune. ARTĖJANTYS ATVIRI MOKYMAI. Rodiklių ir veiklos vertinimo mokymai. Artimiausi atviri mokymai. Kaina: 1Eur (su PVM).


Projektų valdymo praktiniai pagrindai, Karolis Mickevičius- Mėgelaitis . Skelbiame tvarkaraštį iš anksto mūsų interneto puslapyje, taip pat, siunčiame informaciją elektroniniu paštu, užsiprenumeravusiems . Kaunas , 120 Registracija. Mokymų agentūra - vidiniai mokymai bei atvirieji mokymai , individualaus ir grupinio koučingo sesijos, konsultacijos ir mentorystė. Kažkam skamba kaip naivi metafora. Jūs žinote, kur ir ko einate. Mokymai , personalo atranka, koučingas, verslo konsultacijos Jūsų įmonės ir asmeniniam efektyvumui.


Vidiniai ir atvirieji mokymai , seminarai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai