2017 m. liepos 26 d., trečiadienis

Plius tv kontaktai

TV , NTT TV, Plius TV , Plius. TV - Dviejų savaičių TV archyvas, žiūrėk savo kompiuteryje ir išmaniuosiuose prietaisuose, gauk aplikacija išmaniajam televizoriui. Užsisakyti IP televiziją internetu labai paprasta.


Pasirinkite norimus matyti kanalus ir IPTV įrangos paketą. Televizorius, telefonas, planšetė, kompiuteris. Klientų patogumui „Splius“ įdiegta „vieno numerio“ sistema, todėl visą informaciją apie „Splius“ teikiamas paslaugas bei pagalbą iškilus problemoms galite gauti .

PLIUS TV galite žiūrėti bei išbandyti visas išmaniosios TV funkcijas per išmaniuosius įrenginius, palaikančius „Android“ operacinę sistemą, Jums tereikia. TV veikia IPTV pagrindu. Išmanioji IP televizija Plius.


Prieš savaitę pasijungėme išmaniąją Splius televiziją, gerai veikia, patogu. SPLIUS kabelinė televizija,skaitmeninė televizija, išmanioji televizija PLIUS. TV , fiksuotas telefono ryšys, internetas. Susikurkite savo poreikius atitinkantį interneto ir televizijos paslaugų rinkinį bei gaukite. Galimybė susikurti TV programų archyvą.


Laidos ar filmai Jums patogiu laiku.

Televizija visur - virtuvėje, terasoje ar net . TV – tai daugiau nei 1televizijos kanalų, kuriuos gali žiūrėti televizoriuje, kompiuteryje. Internetą rinkitės kartu su išmaniąja televizija. Greitas ir stabilus namų internetas, naujausi filmai ir populiariausia televizija. Aktyvavimo mokestis €. SPLIUS, UAB Klaipėdos skyrius - SPLIUS, UAB klientų aptarnavimo skyrius - visa įmonės informacija: kontaktai , veiklos sritys,.


Kabelinė, skaitmeninė televizija. Miley Cirus) gyvena kaip ir visi bendraamžiai – nardo po soci M-Plius - Nuo pat. Norite susisiekti su mūsų administracija?


Užpildykite formą ir mes nedelsiant Jums paskambinsime ar parašysime laišką. HiTV yra hibridinė televizija (angl. Hybrid Broadcast Broadband TV – HbbTV), kuri sujungia eteriu transliuojamas TV programas su internetine platforma, per . DW naujienos rusų kalba. Informacinė- analitinė laida rusų kalba iš Prahos.


Labai pikta, kad rodant sportą (dailųjį čiuožimą) transliacija baigiama neparodžius nugalėtųjų rezultatų ir bendros suvestinės. Juokinga, kad tokia televizija. UAB „Besmegeniai“ internetas, televizija , telefono ryšys. TV ŽYGIO PER PASAULIO LIETUVIŲ BENDRUOMENES.


Etanetas - geriausias pasirinkimas ieškantiems kokybiško ir greito interneto ir televizijos tiekimo bei priežiūros Vilniuje ir aplinkiniuose rajonuose.

Operatyviai ir išsamiai pateikiama informacija Šiaulių televizijos infostudijoje. Jeigu turite kitų klausimų, pasiūlymų ir pageidavimų laukiame jų: e. Klientų aptarnavimo centro telefonu vadybininkų darbo laikas:. Reklamos skyriaus kontaktai.


Profesionali DELFI pardavimų komanda pasiūlys labiausiai Jūsų reklaminę kampaniją atitinkantį sprendimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai