2017 m. liepos 17 d., pirmadienis

Daina sunui

Linksmi sveikinimai draugams. Tu ką tik gavai stiprų gimtadienio apkabinimą iš manęs. Tu nesi ypatingas šiandien dėl to, kad šiandien Tavo gimtadienis. Spalvinga gvazdikų puokštė. Puokštė mamai ir mažyliui.


Daina sunui

Maltoje sąmoningumo stovyklas bei renginius organizuojanti Violeta Repčenkaitė visuomet buvo elegancijos ir jautrumo pavyzdys. Gimtadieniosveikinimai . Motinos sveikinimas su dukra jubiliejaus proga yra originalus. Su gimtadieniu sveikinimai mamai iš dukters jos pačios žodžiais. Rubai busimoms mamoms , besilaukiancioms moterims, nesciosioms. Tai siekiai, išsipildymai, troškimai.


Mums išliks gerumu spinduliuojantis žvilgsnis. Tyros akys lyg mėlyno skliauto gelmė, Žodžiai, lapkričio lapais įkritę į širdis, Žingsniai, skambantys aidu mūs laiko . Tu glaudei kiekvieną prie savo širdies. Ir ilgiausių metų norim palinkėt. Ryšys, sujungęs mamą ir jos kūdikį, užantspauduotas meilės, kad nenutrūktų ilgiau už amžinybę. Jis atsiranda dar prieš . Lai Tavo gyvenimą puošia.


Skaidri ir linksmiausia daina, Nuoširdžiausią linkėjimų puokštę. Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga. Ačiū tau už meilę, už naktis bemieges, Už švelnumą rankų, šilumą širdies.


Visada tu būsi kaip gražiausias žiedas. Gėrio ir kantrybės, džiaugsmo ir vilties. Skleisk šilumą kaip skleidusi,. Kitiems kaltes atleidusi. Susikaupė širdy ir išmintis, ir patyrimas, Ir nueitų dienų graži rimtis.


Tai, kas praėjo, kas jau buvo – Kaip kraitis, dovana arba lemtis. Telaimina Tave Dievas per visas Tavo gyvenimo dienas. Tegul visuomet šypsosi Tau saulė, Tegul visuomet neduoda Tau liūdėt.


Motinos dienos proga dovanojam laimės saują, Ir viso to ko Mamai galima linkėt. Jautrus sveikinimas Mamai. Sveiki, Kadangi mano gimdytojai artėja gimdienis, norėčiau pasveikinti su kokiu baisiai gražiu palinkėjimu.


Gal kas nors ką nors po ranka . Bet iš visko sugebėk atsirinkti tai, kas tikra bei reikalinga, ir atsisakyk to, kas žmogui nepriimta. Raktažodžiai: eiliuota, gimtadienis , jubiliejus,. Neleisk jaunystės vėjais, gražiais žiedais ją puošk, o savo jauną širdį gyvenimui paruošk.


Gražiausi, šmaikščiausi ir nuoširdžiausi kalėdiniai sveikinimai vienoje vietoje. Gražiausi tostai gimtadienio proga bei užstalės palinkėjimai su gimtadieniu. Nėra komentar sveikinimas jubiliejaus proga, gimtadienio sveikinimai , jubiliejaus. Mamos dienos sveikinimai – gražūs sveikinimai motinos dienos proga.


Daina sunui

Juk gimtadienis - proga, Jam metukai jau- jėga! Prie kojelių – vabalėliai ir šuniukas, Ir rankelėse rausvai . Evelinos Anusauskaitės Young sveikinimas mamai Jurgai gimimo dienos proga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai