2017 m. liepos 12 d., trečiadienis

Audi a4 b7 2 0tdi turbina

Audi a4 b7 2 0tdi turbina

Vakuumo siurblys, stabdžių sistema - Vakuumo siurblys, stabdžių sistema. Astra H Hatchback (A04) Z16LET 1. Atminkite, kad dvejose turbo programose gali būti daugiau nei vienas sklendes. Atliko diagnostika ir pasake, kad variklio parametrai labai geri tik oro voztuvo sklendes nepilnai dirba nes reikia valyti turbina. LT - bene didžiausia naudotų autodalių pasiūla Lietuvoje. Turbinos slėgio matuoklis.


Audi a4 b7 2 0tdi turbina

Poseban napredak je ostvaren uvođenjem indukcionog livenja u vakuumu. Automobilio turbokompresorius, arba turbina , – svarbi detalė. Todėl nereikia stebėtis, kai, jai sugedus, tenka pakloti nemažą sumą. Ilgai nekankinant savo rašliava, finalas toks: paaiškėjo, kad kažkur nuteka vakuumas ir turbinos wastegate (vėl angliškai) visada atidarytas.


DTi 99- turbinos valdymo vožtuvas. Dėl Ngali tik nedapūtinėti. Grįžti į prekių sąrašą. Tutriu tokį klausimą: spaudžiant gazą girdisi vakuumo šnypštimas, įtariu iš. Numoviau slangute nuo turbinos tai uzsivede ir nebeuzgeso.


Audi a4 b7 2 0tdi turbina

Kazkas su vakumu negerai. Atsuka slangute su plasmasine . Vakuumo žarna, stabdžių sistema skirti SUBARU XT kupė (XT) 1. Visi turbinos slegio voztuvas skelbimai - turbinos slegio voztuvas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Išeinantis iš turbinos garas patenka į kondensatoriaus atvamzdį praeina tarp. Vėliau jeigu daugiau pakyla, turbina pradeda nebeveikti ir išvis. Dėl išcentrinės jėgos už kompresoriaus rotoriaus susidaro vakuumas.


MAP - turbinos slegio daviklis, randas ant isiurbimo kolektoriaus. Prieš pradedant reikia trumpai apžvelgti vieną iš fizikos dėsnių- idealių dujų dėsnį. Trumpai tariant dėsnio esmė yra tokia: dujų . Pamatuok vakuumą į turbina turi būtį apie - minus bar, pažiūrėk ar užvedus turbinos ašelė iki galo pritraukiama, jei ką ranka pajudink . Detalės pristatymo kainą sužinosite paspaudę PIRKTI ir pateikę tikslų pristatymo adresą. Daugelis esate pastebėję ant automobilių esantį užrašą „ turbo “, tačiau ką jis reiškia, turbūt žino ne visi, o jei ir žino, tai tik nedaugelis galėtų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai