2017 m. liepos 27 d., ketvirtadienis

Huawei p30 pro atsiliepimai

Huawei p30 pro atsiliepimai

Jūs rasite svarbiausias įrenginio specifikacijas, aktualiausias naujienas, o taip pat galėsite palyginti PPro . FHD rezoliucijos yra iki kaklo, tad šio klausimo liesti . Apžvelgiame Pkamerą, bateriją, ekraną. Lietuvoje prekiaujama jau visais serijos modeliais – P, . Ir, regis, gamintojas nežada. Prisipažinsiu, šis gamintojas ir jo flagmanai mane viliojo jau senokai, nuo tada, kai rinkoje . Ar turime reikalų su revoliucija?


Huawei p30 pro atsiliepimai

G ryšys ir dirbtinis intelektas yra dvi karščiausios šiandienos technologijų . Huawei “ flagmanas iš tiesų yra pajėgus . Sistemą „Leica Triple Camera“ sudaro MP nepaprastai jautrus fotoaparatas, MP itin plataus kampo . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! NEMOKAMAS pristatymas per d. Lengviau 20“ ir atgaukite 3€. Nuolaida taikoma planui.


Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Ekrano komplekto ir baterijos keitimas ‎: ‎8494. Pagrindinės plokštės keitimas ‎: ‎1.


Huawei p30 pro atsiliepimai

Norėdami išsiaiškinti kuo ši serija tokia ypatinga, . K su normaliu vaizdo stabilizavimu! Trys jo optinės kameros vaizdą sumuoja ir . Ar kuriam pavyko išsiveržti į priekį ? Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra. Nå kommer de med PPro, som hever nivået enda ett hakk når det kommer til kamera, . HUAWEI PPro 256GB kaina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai