2017 m. spalio 6 d., penktadienis

Mikrobangų krosnelė samsung

Raskite ir įsigykite tobulą mikrobangų krosnelę Samsung LT. Samsung“ pateikia kainas, specifikacijas ir informaciją apie visus mikrobangų krosnelių modelius. SAMSUNG mikrobangų krosnelės su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Palyginti su nerūdijančiojo . Mikrobangų krosnelės internetinėje parduotuvėje senukai.


Mikrobangų krosnelė samsung

LT“ internetinėje parduotuvėje rasite didžiulį mikrobangų krosnelių asortimentą draugiškomis kainomis. Galite rinktis iš „Electrolux“, „ Samsung “, „Bosch“, „Beko“,. Išsirinkite už patrauklią kainą. Taupyk laiką ir pinigus! Specialiai pagaminta mobiliam naudojimui.


Techninės savybės: vidaus apšvietimas, rotacinė lėkštė, elektroninis laikmatis . Pagrindinis principas, apibrėžiantis Samsung ateities viziją yra „Įkvėpti pasaulį, kurti ateitį“. Laikinai neturime Pramonės pr. Simply select the Deodorisation setting which forces interior air outside to . W galingumo mikrobangų krosnelė su griliumi. Gamintojo kodas: GE73M. Jus prabangaus juodo veidrodžio dizainu, keraminiu vidumi ir.


Garantinis aptarnavimas: mėn. Pristatymas: Teirautis. W mikrobangų krosnelė su griliumi. Keraminis emalis užtikrina. Tai daugiafunkcinis prietaisas palengvinantis jūsų . Papildoma informacija, Displėjus.


Daugiau informacijos, a class tahtarget _self href . Elektroninis laikrodis. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - mikrobangų krosnelių dalys - kainos. Lėkštė mikrobangų krosnelei Ø28.


Mikrobangų krosnelė samsung

Pranešti, kai prekė bus prekyboje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai