2017 m. liepos 10 d., pirmadienis

Seminarai šiauliuose 2019

Mentorystės pristatymas Šiauliuose (nemokamas). Konsteliacijos Šiauliuose Sveikatinimo centras. Renginiai Gruodžio mėn. Visos teisės saugomos Šiaulių TIC. Kursai, mokymai ir seminarai Šiaulių valstybinėje kolegijoje organizuojami Verslo ir technologijų fakultetui priklausančiame Verslumo ir lyderystės.


Seminarai šiauliuose 2019

Kuo daugiau dalinuosi, tuo daugiau turiu - nes tik judesyje žinios neša vertę. Turime didelį ir modernų mokymo paslaugų kompleksą kuriame mokome šių profesijų. Vilnius Registracija baigta, 1Eur. CIVILINĖS SAUGOS MOKYMAI.


Kaip padaryti, kad viskas būtų padaryta. Saugaus darbo kursai Šiauliuose. Artimiausiu metu vykdomi mokymai, seminarai. KLAIPĖDA Vieta: Sodyba „Trys mylimos”,.


IAULIAI Vieta: Šiaulių arena . Seminaro pradžia val. Pradinės žinios apie porų (reproduktorių) . Ką daryti, kad jūsų įtaka darbuotojams būtų dar efektyvesnė? Kaip atpažinti savo ir darbuotojų elgesio stilius darbe? Jurgita Navikienė, UAB Solidus vox direktorė. Auditoriaus Artūro Kapitanovo seminarai.


Jo seminarai labai geri. Grožio specialistų mokymai Šiauliuose. Teikiamos paslaugos: Individualios makiažo pamokos, Makiažo kursai, Blakstienų . Be komentarųArtūras Likutis. Antrasis seminaras apie viešųjų ir privačiųjų interesų derinimą bendruomenėse Šiauliuose.


Comfort Zone praktinis seminaras Šiauliuose. Tarptautinis JKA karatė seminaras. Internetinė paskaita priešmokyklinio ugdymo pedagogams . Viešojo ir privataus sektoriaus administracijos darbuotojų seminarai , siekiantys išsiaiškinti jų veikloje kylančias problemas ir efektyviai jas išspręsti. Panevėžyjė, Šiauliuose , Marijampolėje, Kaune vyks VI Lietuvos vaikų ir jaunimo chorų festivalio-konkurso „Mes Lietuvos vaikai“ seminarai.


Fliners Akademijos Šiauliuose meistrė, lektorė – Vaida Bandzienė. Pardavimų mokymai pagrįsti realia praktika. Skirti realiems žmonėms dirbantiems realiame gyvenime. Praktinis seminaras apie duomenų apsaugą ir LiMA Šiaulių skyriaus valdybos rinkimai.


Seminarai šiauliuose 2019

Programos: B2B aktyvus pardavimas, Derybos, Klientų . Krizių valdymo ir komunikacijos mokymai . Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai