2017 m. kovo 17 d., penktadienis

Italiskos komodos

Klasikinė itališka tamsaus riešuto spalvos padrožinėta komoda su inkrustacijomis. CASA BELLA modernios ir klasikinės itališkos komodos , kiekvienam būstui suteikiančios ne tik jaukumą, bet ir savitą stilių. Itališki baldai iš geriausių gamintojų.


Gaukite - nuolaidą naujiems užsakymams dabar! Mūsų siūlomos itališkos komodos ir naktinės spintelės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės natūralios faneruotės arba MDF, su Blum mechanizmais ir su. Lietuvos įmonių katalogas.


Modernios ir klasikinės komodos. Svetainės, valgomojo ar miegamojo kambariui. Platus pasirinkimas, greitas pristatymas, metų garantija. Visi italiska spinta skelbimai - italiska spinta skelbimų paieškos rezultatai Alio. Naudotas Spintos, komodos.


Funkcionalios ir stilingos komodos , konsolės, žaislų dėžės, barai, TV spintelės, indaujos ir kiti baldai stilingam interjerui. Tradicinio ir prabangaus dizaino . Nedvejokite, išsirinkite baldus dabar. Daugiau informacijos galite rasti apsilankę tinklalapyje. Aukščiausios kokybės modernūs ir klasikiniai itališki baldai Jūsų pasirinkimui!


Mūsų salonus rasite Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Indaujos, vitrinos namams (parduoda, siūlo) Šiauliuose skelbimas: Klasikinio stiliaus riesuto spalvos italiska sekcija- komoda su stalciais. Sekcija neturi dideliu. Prekės kodas: Metropolis durų komoda balta. Elegantiškoje indaujoje dar dailiau atrodys šventinis servizas bei taurių rinkiniai.


Italiskos komodos

Berry indaujos įvairių modelių ir skirtingų stilių. Miegamojo komodos privalo būti kiekviename poilsio kambaryje, tad BaldaiTau. Ypač kokybiški ir laikui nepavaldūs baldai! Visame pasaulyje pripažinti baldų gamintojai.


Komoda iš plokštės, Komoda iš natūralaus medžio. Kaina vnt, Eur, 10 245. Pakeisite per metų . Calligaris - itališkų baldų gamintojas, kuris turi net metų istoriją. Išskirtinis dėmesys aukštai kokybei, itališkam stiliui bei tvirtoms medžiagoms!


Italiskos komodos

Komodos ir indaujos Bernhardt – klasikos ir funkcionalumo derinys. Apžiūrėkite dabar: Amerikietiskibaldai. Sausainiai, džiūvėsėliai. Idealiai tinka vaikams nuo mėnesių amžiaus. Dydis ir forma puikiai tinka mažoms rankoms laikyti.


Kanvas yra modernios kolekcijos itališkos kėdės. Jų elegantiškas dizainas, blizgantis rėmas ir forma, atitinka neo-klasikinės skulptūros stilių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai