2017 m. kovo 6 d., pirmadienis

Garso sistema

Garso sistema

Puikios kainos ir daug akcijų! Mes turime garso sistemų (soundbar) tokių gamintojų kaip YAMAHA, SAMSUNG, SONY, LG ir kitų. Naudokite aukščiau esančius filtrus . Sony“ garso sistemos padės išgirsti kiekvieną toną ir pajusti daugiau. Išbandykite nešiojamąsias ir namų garso sistemas – klausykite tikro garso.


Jei Jums svarbus švarus garsas tiek klausantis muzikos, tiek žiūrint filmus namuose turbūt neįsivaizduojate savo garso sistemos be kokybiško stiprintuvo. AV imtuvai ir garso stiprintuvai. Platus asortimentas: Jbl, Bose, S9 Logitech ir kt. Populiariausios garso kolonėlės už itin patrauklią kainą!


Taupyk laiką ir pinigus! Nesvarbu, ar esate muzikos mėgėjas ar gerų filmų fanas, geros kokybės garsas gali perkelti jūsų pramogas į. Slėpti filtrus Keisti filtrus. Rekomenduojamos viršuje. Pristatymas 7-darbo dienų.


Pasaulinio lygio gamintojų audio, video namų aparatūra. Tik kokybiškos žinomų gamintojų garso kolonėlės. Garso sistema JBL Bar 2. Didžiausias kokybiškos garso aparatūros pasirinkimas. Kaina nurodyta už porą.


Stereo sistemos , namų kino ir multiroom įranga. Planuojate pirkti namų kino sistemą , norite to ypatingo jaudulio ir magijos žiūrint filmus ar koncertus? Mūsų partnerio, „Muzikinio garažo“ . Gera garso sistema yra dar aktualesnė sprendžiant nepaprastąsias situacijas, kai reikia informuoti žmones, padėti jiems nusiraminti ir susikaupti.


LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - garso kolonėlės - kainos ir specifikacijos. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Namų kino sistemos garso kolonėlių išdėstymo schema. Gerai apgalvotas namų kino teatro kolonėlių išdėstymas patalpoje, daro aiškią įtaką jūsų turimos . Visi garso sistema skelbimai - garso sistema skelbimų paieškos rezultatai Alio. Gaukite naudingų patarimų ir išsirinkite savo svajonių garso techniką mūsų salone.


Integruotos namų garso sistemos. Nematomos garso kolonėlės, montuojamos į sieną ar lubas. High End garso koloneles, ploksteliu grotuvai, tinklininiai grotuvai, serveriai, streameriai, stiprintuvai ir atstovaujami brendai. Jūs galite girdėti skirtumą! Su panašia dilema galite susidurti ir rinkdamiesi muzikos sistemą namams.


Garso sistema

Dabar įmanoma paslėpti visą erdvinio garso sistemą taip, kad . Greitai ir patogiai raskite žemiausią kainą. Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje. Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai, pro audio ir kita.


Koloninė audio sistema Audiophony MOJO500Liberty su akumuliatoriumi, mikšeriu ir bluetooth. Montuojami garsiakalbiai ir garso kolonėlės skirstomi į lubinius ( į lubas įleidžiami ) ir į sienoje montuojamus garsiakalbius, tačiau būna garsiakalbių skirtų . Pasirinkite AUDIOPILOT .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai