2017 m. kovo 30 d., ketvirtadienis

Vu administracija

Edukacijos pabaigoje skanaujama karšta žuvis! Kultūros paso programą. Užsiėmimas pritaikytas 1- 5-klasių mokiniams.


Muziejaus lankytojai, pasirinkę edukacinės programos „Knygų įrišimo būdai pradedantiesiems“ užsiėmimus . Knygnešių ir daraktorių kelias (kovo mėnesiais) Pradinio ir jaunesnio mokyklinio amžiaus mokiniams.

Užsisakant edukaciją per kultūros paso sistemą edukacijos laiką galime pakoreguoti pagal grupės poreikį. Mokiniai diskutuodami praplečia savo suvokimo ribas, jie kritiškai mąsto, analizuoja. Programą pritaikome pagal dalyvių amžių. Nykstantys gyvūnai ir jų išsaugojimo galimybės. Dėl programų ir vaišių prašome tartis iš anksto: Striukų sodyboje Nijolė Kačkuvienė, . Mano draugas – laikrodukas.


EDUKACINĖ PROGRAMA „ŠIENINUKAI“. Kuriame ir organizuojame edukacines programas skirtas įvairaus amžiaus mokiniams.

Galime atvykti į Jūsų įstaigą. Prano Domšaičio galerija: Gimtadienis muziejuje - nuoroda. Pamoka skirta įvairaus amžiaus mokiniams ir suaugusiems. Kalėdinės edukacijos Trakų krašto tradicinių amatų centre. Priešmokyklinio amžiaus ugdytiniams ir 1-klasių mokiniams.


Kaina asmeniui Eur. Skirta 5-klasių mokiniams. UŽAUGO LIEPA, DEVYNIAŠAKĖ. Gyvybės medis – daugeliui tautų ir religijų būdingas . Mokiniai sužino, kokią paskirtį šventės metu atliko Velykų eglutė, kuo svarbi Velykų. Apgalvoju, kokią edukacinę programą pasirinkti, kaip pritaikysiu gautą informaciją ugdymo procese, kokias kūrybines užduotis atliks mokiniai.


Siūlomos edukacinės programos. Loading… Arbatos valandėlė Rokiškio dvare. Kviečiame mokytojus susipažinti su muziejaus edukacine programa ir mokiniams skirtais užsiėmimais vasario d. Kauno miesto muziejaus Rotušės . Teorinis įvadas, kurio metu bus supažindinama su Vazų dinastijos .

Mokytojai ir mokiniai noriai dalyvauja programose, jų pageidavimu paruošėme užsiėmimus . Kūrybingumo ugdymas, socialinių ir emocinių gebėjimų lavinimas, integruotos pamokos – edukacinės programos , kurias mokykloms siūlo MO muziejus. Kėdainių krašto muziejaus programa yra labai įvairiapusė. Mokiniai mokomosios ekskursijos metu aplanko Sirutiškio dvaro rūmus ir parką . Lino kelias“ – Tradicinių.


Moksleivių namuose vykdomos edukacinės programos moksleiviams „Saulės ratu“. Siekdami supažindinti jaunesniojo amžiaus mokinius su pagrindinių . Dirbant su vyresnių klasių mokiniais taikomi įvairūs metodai: diskusijos, žaidimai,. Kiekvienas edukacijos dalyvis pasigamins gaminį, kurį galės pasiimti ir pritaikyti.


Organizuojamos edukacinės programos skirtos visiems, norintiems aktyviai praleisti laiką, sužinoti daugiau apie kultūrą, papročius ir gamtą. Muziejuje nuolat vyksta edukacinė veikla skirta mokiniams ir suaugusiems lankytojams. Muziejaus edukacinės programos yra tiriamojo pobūdžio, pritaikytos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai