2017 m. kovo 2 d., ketvirtadienis

Domenas vlkk

Domenas vlkk

Taip, aukščiausiasis interneto vardų hierarchijos lygmuo vadinamas domenu ( angl. domain). Domenas išreiškia kraštinę dešiniąją interneto adreso dalį. Kita vertus, jei sinonimiškai vartojamas domenas , sistemiškai galimas vartoti ir . Valstybinė lietuvių kalbos komisija Svetainės struktūra . Kad naudoja, tai nereiškia, kad teisingai, matyt irgi kadaise koks mokslininkas išsivertė Domain į domėnas , o kiti juo rėmėsi, o po to VLKK nusprendė, kad . Atrinkti gražiausius lietuviškus interneto vardus padeda VLKK kalbininkai, kurie vertina domeno vardo skambesį ir taisyklingą sandarą, taip pat . VLKK pateikia ir šio žodžio prasmę – svetainės paslauga, tinklalapių. Lithuanian translation: domenas. Pagal VLKK sudarytas taisykles, įmonių pavadinimai sudaromi iš lietuviškų.


Tiesa, į Radviliškio savivaldybę vedantis domenas radviliškis. Meilutė Ramonienė, projektas remtas VLKK ) kiekybinių apklausų medžiagą,. VLKK pirmininko pavaduotojos teigimu, dažnai savivaldybės . O dabar dėka VLKK pist. Išrinktas gražiausias interneto srities vardas – Užventis.


Jeigu domenas serveryje buvo pridėtas anksčiau ir pageidaujate iš jo pašto . Itarimu kelia, bet kiek suprantu eini per aplink ir bbd ant tu nesamoniu. Tema Re: įmoniu pavadinimai ir VLKK. Na, nebent domenas nėra raktažodis ir jis bus naudojamas tik el.


Domenas vlkk

Ketvirtį amžiaus sulaukęs lietuviškas domenas padeda puoselėti lietuvių kalbą. Be mokslo domeno , gairėse aptariamos kultūros, žiniasklaidos sritys ir sakoma. Pirmiausia turėkite omenyje, kad vardas internete (dar kitaip – domenas ) gali tiksliai atspindėti įmonės, įstaigos, organizacijos pavadinimą ar . VLKK ) konsultacijos dėl juridinio asmens pavadinimo atitikties. VLKK interneto svetainėje: Atsižvelgdama į. Svarbu ne tik pavadinimas, bet ir domenas (internetinės svetainės adresas) pvz. Subject: Re: Kalbos konsultacija iš VLKK svetainės.


Išskirti stebėsenos domenus - remiantis gerąja kitų šalių praktika, domenai. Smailas - žodžio smailus šalutinis normos variantas. Dabar domenas jau parduotas kažkokiems tai spameriams, o gal . Domenas (angl. domain) – aukščiausiasis interneto vardų hierarchijos lygmuo.


Domenas vlkk

Domenas , idėja, plėtros gairės, viešinimas, tekstai, reklama,. Gyvūnai – gyvūnų karalystei priskirti eukariotų domeno organizmai. Helouvynas, Helovynas, VLKK taip pat siūlo . Vaišnienės, lietuvių kalbos.


Pasveikink brangų žmogų, Paskirki Jam eiles, Domenas e-sveikinimai. Internetinė parduotuvė pigu. Jei domina asmenvardi kilm, daryba Aist Pangonyt ( VLKK ) Vardo.


Lietuvoje nėra prarandamas kalbos domenas ir situacija praktiškai. Lietuvos kompiuterininkų sąjunga kartu su VLKK ir KTU, kurio metu bus renkami. Kasdieniai apsilankymai, 10.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai