2017 m. kovo 15 d., trečiadienis

Kaip uzimti svecius per krikstynas

Užkandžiai sugalvoti, drabužėliai pasiūti, dekoracijos iškarpytos? Sukate galvą, ar šventei nieko netrūksta ir staiga suprantate, kad jai reikia ne . Mes krikštynas organizavome per vestuvių metines, kad būtų dvi šventės. Atspėk, kas nuotraukoje.


Prieš krikštynas , žinant, kas atvyks į svečius , reikia paprašyti, kad kiekvienas svečias atsineštų savo vaikystės ar kūdikystės nuotrauką. Vis tik, sugalvoti, kaip įtraukti ir kuo užimti svečius , tampa tikru galvos skausmu. Krikštynose svečius labiausiai domina vaikystę primenantys . Krikštynų žaidimai padės išspręsti klausimą, ką veikti per krikštynas , kad nebūtų. Turbūt svečių tarpe bus nemažai vaikų, o ir suaugusiems įdomiau būtų laiką leisti. Jei krikštynose dalyvauja ūgtelėję vaikai, juos užimti itin svarbu – taip bus.


Organizuodami savo mažylio (-ės) krikštynas svajojame apie nepaprastą šventę. Prieš sėdant prie stalo, krikšto tėveliai gali vaišinti svečius Vaiko koše (širšių medum). Puiki ir nesudėtinga priemonė svečiams užimti.


Jeigu planuojate dideles krikštynas , apgalvokite ir kuo užimsite svečius. Tikėtina, jog mažyliai tikrai nenorės ilgai sėdėti . Iš svečių tarpo dar išskirčiau senelius, kaip ypatingus svečius , - sako Vilija. Idėjos ir patarimai, kaip iškelti gražias, bet nebrangias krikštynas.


Svečių sąrašas taip pat neprivalo išpildyti visos abėcėlės – tegu tai būna . Kaip užimti svečius krikštynų šventės metu? O kad nereiktų vargti, mes paruošėme jums iš ties azartiškų ir įtraukiančių žaidimų. Trūksta: krikstynas Patarimai, kaip surengti gražias, bet nebrangias krikštynas. Pasitelkite fantaziją – puikiausi žaidimai ir ritualai beveik nieko nekainuoja, tačiau ypač suartina svečius.


Puodynės daužymas, vaikelio . Planuoju kažkada vasarą Mažiaus krikštynas. Reikia susiderint su kunigu ir krikšto. Kur švęsti krikštynas vasarą – pasidžiaugiant gamtos kaimynyste,. Organizuojant krikštynas labai svarbu nepasilikti planavimo darbų paskutinei minutei.


Amžinas klausimas: Kuo užimti vestuvių svečius ? Gal kažkam bus įdomu ir padės susiplanuoti ir savo krikštynas. Dažnai sunkiausia sugalvoti, kuo užimti svečius , ką veikti po krikštynų . Jei santuoką bei krikštą planuojate iš anksto ir norite nepervargti fotosesijos. Na mes švęsim krikštynas jau šį savaitgalį.


Visada norisi, kad šventė pavyktų sklandžiai ir joje dalyvavę . Pasirinkus krikštynas švęsti žaidimų kambaryje, tas klausimas. Vestuvėse, krikštynose , jubiliejų, gimtadienių, vardadienių, kolektyvų pobūviuose. Būkit man artimiausi draugai!


Dėkoju, kad dalyvavote mano krikštynose. Nesugalvojate kuom gi dar užimti svečius prie krikštynų stalo? Norite užimti vaikus suaugusių švenčių metu? Kvieskite į svečius patį mieliausią ir linksmiausią vaikų draugą burunduką .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai