2017 m. kovo 28 d., antradienis

Greito krovimo pakrovejas telefonui xiaomi

Greito krovimo pakrovejas telefonui xiaomi

Nuo šiol kraukite savo telefoną greitu krovimu ir automobilyje ! Belaidžiai, lightning, adapteriai ir kt. Apple, Samsung, Huawei ir daugelis kitų. Originalūs telefonų pakrovėjai pigiau.


Atitinka Qi Wireless pakrovimo standartui. Galite rinktis įkroviklius telefonams su greitojo įkrovimo funkcija ir taip sutaupyti savo laiką. Dauguma mobiliųjų telefonų įkroviklių, esant reikalui, tinkami ir . Ir jeigu įsigiję telefoną mes su juo gauname standartinį įkrovimo blokelį. Suderinamas su telefonais , kurie palaiko Qi ir Quick Charge 2. Pliusai: Kokybiskas, patogus ir greitas krovimas. Patikimų gamintojų kokybiški telefonų įkrovėjai (pakrovėjai).


Fast Charge Qi Wireless. Išmaniųjų telefonų greito įkrovimo technologijos. Ryškiausias pavyzdys – „ Qualcomm“ sukurta technologija „Quick Charge 3. Svarbiausi dalykai apie telefonų greitojo įkrovimo technologiją: kaip veikia, kuo skiriasi ir kiek ilgai ištveria baterijos . Akcijos, priedai telefonams , išmanieji laikrodžiai ir apyrankės, ausinės ir kolonėlės, krovikliai, automobilių prekės ir kiti išmanūs.


Greito krovimo pakrovejas telefonui xiaomi

Bevielis greitas pakrovėjas , W galingumo. Samsung Universal Micro USB Data And Charger Cable 1. Išorinės baterijos, įkrovikliai telefonams internetu. NEMOKAMAS pristatymas per 3. Xqisit USB tinklo įkrovimo adapteris, 2. Taip, telefonas pasikraus greičiau, bet tik dėl to, kad krovimo metu jūs jo nenaudosite. Pvz, bent mano naudojimo atveju, įjungtas ekranas . Visų pirma, jūs neturėtumėte krauti savo telefono per naktį – tai savaime įrenginio. Universalūs krovikliai gali būti pritaikyti betkokiam telefonui ir įrenginiui.


Greitas apsipirkimas Perkant kitą kartą, Jums nereikės iš naujo suvedinėti savo duomenų. Pridėjus šį nedidelį pokytį, vartotojai galės džiaugtis greito įkrovimo. Kroviklių (pakrovėjų) mobiliems telefonams skelbimai, pasiūlymai, kainos. Mobiliųjų telefonų krovikliai ir laikikliai - aukšta kokybė bei patrauklios kainos.


Forever 1A Compact Design Car Charger Micro USB (Universal) 2m Cable . Dvi USB jungtys palaikančios greito įkrovimo. Telefonų dėklai, telefonų ekrano apsauga, telefonų pakrovėjai ir kiti priedai. Xiaomi nešiojamas įkroviklis Mi Power Bank 2C.


Tai gali sukelti ilgaamžių bėdų telefono baterijai ar pačiam telefonui ,. Dažniausiai, perkant mobilųjį telefoną , mums jį pataria krauti net iki valandų. Naudokit originalų pakrovėją ir BE prailgintuvo pagalbos, kraukite telefoną sujungus jį su. Baseus belaidis kroviklis tinka įkrauti mobiliuosius telefonus bei prietaisus palaikančius belaidį . LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - mobiliųjų telefonų ,. Sieninis įkroviklis 5V 3. Automobilinis pakrovėjas Remax 2. EU adapteris 3eur TELEFONAS YRA VISADA ĮJUNGTAS, JEIGU SAKOMA, KAD TELEFONAS YRA.


Greito krovimo pakrovejas telefonui xiaomi

Tinka planšetėms ir išmaniesiems telefonams krauti. Tą beje jis tikrai gali ir kaip reklamuoja, greitas krovimas tikrai veikia. USB prievadai: „1Support“ greitojo įkrovimo technologija: „NoModel“ numeris:.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai