2017 m. kovo 1 d., trečiadienis

Audio kolonėlė

Audio kolonėlė

Aktyvi garso kolonėlė su vidine baterija ir mikraf. I-VII: 8-Griškabudžio g. Prieš atvykdami būtinai pasiskambinkit Kad mūsų . Garso kolonėlės namams internetu už gerą kainą! Platus asortimentas: Jbl, Bose, S9 Logitech ir kt. Taga Harmony TAV-806F 3-jų juostų grindinės kolonėlės su 20cm žemų dažnių garsiakalbiais , galingumas 180W ,kaina už vnt.


Reikalingos kolonėlės kompiuteriui? Mūsų siūlomos įvairių dydžių bei galingumo kolonėlės ir garsiakalbiai leis Jums mėgautis mėgstama muzika kokybišku . Grindinės kolonėlės 523. Kolonėlių komplektai504.


Lentyninės kolonėlės 522. Hi-FI, bluetooth kolonėlės ir garso sistemos jūsų pramogoms. Užeikite ir išsirinkite tinkamiausią variantą iš mūsų arsenalo! Canyon wired stereo Speaker, 1. EXTREME XP101B FLASH - Bluetooth kolonėlė su integruotu FM radiju. Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje.


Audio kolonėlė

Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai, pro audio ir kita. Belaidės garso kolonėlės. Siekdami sukurti Jums patogią aplinką, šioje svetainėje statistikos ir rinkodaros tikslais naudojame slapukus (angl. „cookies“). Juos galite atjungti bet kuriuo . Nešiojamos aktyvios bluetooth kolonėlės su USB ir mikrofonu, didelis. Nešiojama bluetooth kolonėlė Ibiza Sound PORT8VHF-BT 2W (RMS) 8. Nešiojama aktyvi bluetooth kolonėlė Ibiza Sound PORT15UHF-BT 400W (RMS) 15.


Gamintojas:Ibiza Sound. Puiki ir išties garsi nešiojama Ibiza Sound. SoundLink Mini II Special Edition belaidė kolonėlė.


Aukštos kokybės, komfortiška, išskirtinio dizaino, belaidė bluetooth audio kolonėlė SD19. Turi integruotą mikrofoną, todėl galėsite naudoti kaip laisvų rankų . Esame oficialūs gamintojų platintojai. Taip pat projektuojame namų įgarsinimo sistemas. DALI ZENSOR garso kolonėlė.


Didžiausias kokybiškos garso aparatūros pasirinkimas. Stereo sistemos, namų kino ir multiroom įranga. Ypatingi pasiūlymai - garso kolonėlės. Pioneer MRX-White, garso kolonėlė su stiprintuvu ir audio media grotuvu. Ieškote Kėbulo dalys savo automobiliui už gerą kainą internetu dalimis?


Audio kolonėlė

Newest, Price (low - high), Price (high - low), Title A-Z, Title Z-A. Lead-acid (VRLA), V (1) . MARSHALL STANMORE II BlueTooth kolonėlė (Juoda). LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - garso kolonėlės - kainos ir specifikacijos. UAB Audiocentras - aukštos kokybės, ilgaamžiška, patikima garso, vaizdo ir kitokia aparatūra.


Maloniai kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai