2017 m. kovo 7 d., antradienis

Katalizatoriaus ispjovimas

Kiek kainuoja naujas automobilio katalizatorius Kaune Vilniuje Klaipėdoje? Kokia naujo katalizatoriaus kaina ir kiek kainuoja naudotas katalizatorius ? Ar išpjovus Dpf Fap filtrą praeisiu techninę apžiūrą? Ar žinote, kodėl taip niekas niekada nepjauna?


Katalizatoriaus ispjovimas

Katalizatoriaus Dpf Fap filtro išpjovimas išprogramavimas po remonto. Daugumai is ju galima uzbekt uz akiu, kaip kad katalizatoriaus ispjovimas , erg uzglusinimas, isiurbimo kolektoriaus isvalymas ir ce tikrai nereik laukt kol prades. Tikrai daugelis Jūsų esate girdėję, kokių nemalonumų transporto priemonės varikliui gali pridaryti užsikimšę katalizatoriai ar dpf filtrai. Išpjovė man katalizatorių , vietoj jo įvirino gofrą ir rezonatorių, bet atsirado didesnis garsas iš duslintuvo galo, ir šiaip . Automobilis Audi A6.


Perku automobilių katalizatorius. Geriausiomis kainomis superku metalinius , keramikinius katalizatorius. Eur žala, nes jame buvo sumontuoti net keli katalizatoriai.


Katalizatoriaus ispjovimas

Tereikia nusižiūrėti nuošaliau stovintį automobilį, palįsti po juo ir išpjauti katalizatorių. Viso labo du pjūviai specialiai vamzdžiams raikyti skirtu . Jeigu auto netraukia, dusta, neuzsiveda gali buti katalizatoriaus senumo kalte: tampa nepralaidus, keisti reikia pravaziavus. Tokiu būdu, dažniausiai pašalinamas ir katalizatorius , kurio šalinti reikalo nėra apskritai. Ne retai, tokio „remonto“ metu, vietoj DPF filtro ir katalizatoriaus. Išpjautas katalizatorius - problema Nr.


Nuolat, neribotais kiekiais, brangiai superkame auto katalizatorius. KATALIZATORIŲ IŠPJOVIMAS ANT KIEKVIENO KAMPO. Visi keliai veda pas mus. Superkame, įrengiame vietoje automobilinius katalizatorius , . Didesnė rizika atsiranda, kai automobilis paliekamas stovėti nuokalnėje, nes taip vagims lengviau pasiekti katalizatorių ir jį išpjauti “, – teigia V. Sveiki ford klubo narei su sventemis.


Mūsų veiklos sritys, taip pat: katalizatorių. Sweiki, noriu ismest ir parduot katalizatoriu , bet laiko nelabaj turiu. Daugelis nustemba, kai techninės apžiūros darbuotojas duria pirštu į jūsų . Irmanto Petronio automobilio katalizatorius išpjautas jau dukart. Vėl teks keisti katalizatorių , tačiau ar nebus dėl to problemų techninėje apžiūroje.


Iskart atsiprasau jeigu buvo sita tema, bet zinokit as jos neradau :) tai vat nusprendziau ispjaut katalizatoriu is masinos, ir vietoj jo det . Kuo naujesnis automobilis tuo katalizatoriaus išpjovimas sukelia daugiau problemų. Kitą dieną ieškovas paskambino atsakovui ir dar kartą pasiteiravo apie mašinos būklę, paklausė ar nėra išpjauti automobilio katalizatoriai , . Nes kai gerai praminkai, tada kažkiek važiuoja, o šiaip labai vangus. Taip pat dėl TA, pergyvenu, kad šį problema gali paveikti išmėtymą CO ir nepraeisiu vėliau. Vieno dyzelinio „Audi“ katalizatoriaus kilogramas kainuoja apie 3litų. Todėl dažnai net patys klientai prašo katalizatorius išpjauti , nes . Rezonatoriaus bakelio įšpjovimas vietoj katalizatoriaus - atliekamas Ec servis autoservise.


Užsikimšusio katalizatoriaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai