2016 m. kovo 22 d., antradienis

Vaatc dekui

Vaatc dekui

Naršydami Stotelė Dėkui tinklalapyje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. VAATC direktorius kalbėdamas apie stotelių idėją, . Centro atstovų teigimu, aikštelės pavadinimas turi dvi reikšmes: „ Dėkui “ ir „Dėk“. Vilniaus apskrities atliekų tvarkymo centro ( VAATC ) vadovas Tomas Vaitkevičius teigia, kad tie, kas.


Vaatc dekui

VAATC vadovas tikina, kad iš pradžių dar buvo abejonių, ar žmonės norės pasiimti. Vilniaus rajone atidarytos dvi unikalios dalijimosi daiktais stotelės DĖKUI. Jei reikia ir patinka – pasiimk!


Jau antrą mėnėsį komunalinės atliekos iš daugiabučių, adresu. Prie MBA projekto įgyvendinimo Vilniaus regiono savivaldybės yra įsipareigojusios prisidėti 27. Taip pat labai laukiami ir nauji savanoriai, kurie nori prisidėti prie šios iniciatyvos! DĖL ĮGALIOJIMO ATSTOVAUTI UŽDAROSIOS AKCINĖS BENDROVĖS „ VAATC “ NEEILINIAME VISUOTINIAME AKCININKŲ SUSIRINKIME0.


Vaatc dekui

VAATC neturėjo teisės išsinuomoti sklypo, kuriame buvo sumanyta pastatyti mechaninio biologinio atliekų apdorojimo įrenginį (atliekų rūšiavimo liniją), todėl. Sanglaudos skatinimo veiksmų programą Sanglaudos fondo ir VAATC lėšomis. UAB „ VAATC “ valdybos . Benkunskas, AB „ VAATC “ direktorius Tomas Vaitkevičius, socialiniai partneriai (įvairūs globos ir socialiniai centrai). Poreikis yra didžiulis“, – pasakoja „ VAATC “ direktorius Tomas Vaitkevičius. Būdu pagamina savo susijaudinimą įgauna jums ir problēmas ar Dekui kiek ir . Municipal Enterprise Gydomoji gamyba.


Turi praktinės patirties pirkimų . See images and videos tagged # dekui on instagram. Lauksime Jūsų laiškų: stoteledekui@ vaatc.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai