2016 m. kovo 7 d., pirmadienis

Kauno kolegija prisijungimas

Plaukai aplink ausis turi būti apkarpyti, tuo metu, kai snukio plaukus sulaiko ilgus. Kaip įdėti ausis York: rekomendacijos pradedantiesiems šunų augintojai. Jie turi pakilti iki tam tikro amžiaus. Jorkšyro terjeras turėti stovimos trikampės ausys. Lietuvoje auginama daug Švedijos jorkšyrų , taip pat PIC kompanijos, . Ausis – labai svarbus šuns jutimų organas.


Kartu ji yra ir labai jautri. Apskritai ausų ligos yra vienas dažniausiai pasitaikančių keturkojų susirgimų. Yorkie šuniuko tapetų ir šunų gyvų tapetų dabar. Visos šunų veislės vienoje vietoje: šunys, jų aprašymai, kaina, nuotraukos, komentarai. Daugiau nei 3šunų veislių!


Pereiti į Kaip sumažinti ausis ? Ausys visuomet turi būti švarios, todėl plaukai šioje srityje yra labai svarbūs. Jei ignoruojame šią rekomendaciją, tada . Ausys : mažos, stačios, V formos, ne per daug toli pastatytos, padengti šviesiai. Pirmiausia reikia priminti, kad jorkšyrų terjeras – tai mažytis,.


Kauno kolegija prisijungimas

Dauguma jorkų iki 6-ių mėnesių turi nulinkusias ausytes. Ypatingai jorkybės ausys nusipelno daugybės dėmesio. Kiekviena šunų veislė turi specifinį standartą, kurį turi atitikti aukšto lygio šuo. Maži, dailūs, papuošti kaspinėliu Jorkšyrų terjerai neretai vertinami. Užtenka sucypsėti kaip pelei ar pakrapštyti kokį paviršių, ir jų ausys jau . Visiskai pakanka kartą per savaitę jas apžiūrėti, norint įsitikinti, ar ausys.


Ausys : Mažos, “V” formos, stačios, ne per toli į šonus, padengtos trumpais plaukais, . Kartais pastato ausytes, ir labai norisi tikėti kad ausys stovės. Tad sakykit ar jos stovės ar. Pastaruoju metu labai. JORKŠYRO TERJERO AUSYS TURI stoveti VISI REIKALINGI SKIEPAI JAU . Su skustuvu pašaliname vilną iš viršutinės ausies dalies, užteminta iš vidaus.


Kauno kolegija prisijungimas

Ausys mažos, išaugusios aukštai, arti viena kitos, stačios arba . Trečiasis mėnuo Tuo gyvenimo etapu Jorko ausys tampa vertikalios. Jauni jorkšyro terjerų šunyčiai gali turėti nulinkusias ausis iki 6-ių . Išorinės ausies uždegimas gali būti nulemtas parazitų – dažniausiai . Iš grynaveislių individų ausis turi būti trikampio formos ir stovi. Jei veislinio šuns ausų forma netaisyklinga – jas galima koreguoti. Ausys ims teisingą padėtį, kai pasikeis pieno dantys. Losjonas ausims valyti veikia labai švelniai ir neerzinančiai, savo sudėtyje turi pieno rūgšties, kuri padeda pašalinti sierą iš ausies ertmės.


Būdas, kaip ištaisyti situaciją, kai Jack Russell terjero ausys pradeda atsistoti kaip. Kaip tinka mažiems panašių veislių šunims, bebrai turi stačias ausis. Prieš dienas - Veisėjas turi parodyti, kaip rūpintis ausimis ir kaip tinkamai padengti šešias. Pagal American Kennel Club veislės standartą jorkšyro terjerams būdinga mažų V formos ausų , kurios yra tiesios ir nepastebamos per daug toli, rinkinys.


Kauno kolegija prisijungimas

Kaune dingo jorkšyro terjeras suduoti vaistukai nuo kirminų ir ji yra švarutėlė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai