2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

Benu vaistine panevezys

Benu vaistine panevezys

Benu vaistinė , UAB fil. Dabartinis įvertinimas: Bendras įvertinimas, rating . Kontaktai, atsiliepimai. BENU VAISTINĖ , UAB BENU VAISTINĖ LIETUVA.


Ji teigė, kad nieko nežinanti ir šiandien tik . Internetinė vaistinė Jūsų namuose: receptiniai ir nereceptiniai vaistai, vitaminai, kosmetika. Užsisakyk internetu ir pristatysime į namus per 1–d. Nuolaidos perkantiems internetu, geriausios mėnesio akcijos. Atsinaujinusi, modernesnė ir didesnė Norfos vaistinė lankytojų jau laukia!


Panevėžys , Panevėžio m. N būdų nesirgti - N būdų pasveikti. MISIJA - Būti sveiko ir ilgo gyvenimo partneriu. Camelia e- vaistinė – mažų kainų vaistinė , pirkite internetu, lengvai atlikite užsakymą, greitai, saugiai ir patogiai atsiimkite prekes.


Benu vaistine panevezys

GINTARINĖ VAISTINĖ akcijos ir nuolaidos, GINTARINĖS vaistinės akcijų ir nuolaidų leidinys. UAB Ratio budinti vaistinė. Akademija, Kėdainių raj.


Pirkėjų konsultavimas apie kosmetikos priemones, maisto papildus, darbas kasos . LSMU vaistinės ortopedijos - odontologijos skyrius, Sukilėlių pr. Detalesnę informaciją apie „ BENU vaistinės darbo laiką . Bet tai bus jau vėliau. Nes dabar skubu į Kalvarijų turgų.


Benu vaistine panevezys

PANEVĖŽYS , Dariaus ir Girėno g. Darbo laikas: I-V 7:– 16:00. Adresas Dariaus ir Girėno g. Gražinos Tokarevienės IĮ Pandėlio vaistinė, Biržų g. BENU vaistinė is next to Pasvalio Sporto mokykla and is located in Lithuania. Akcija „Ateik ir pasitikrink“. Judickienės vaistinė (MANO vaistinė ), Dariaus ir Girėno g. VEJŲ VAISTINĖ (Kulikauskienės bendr,praktikos centre) Vytauto g. Parduotuvė GROŽIO SIMFONIJA. Gintarinė vaistinė (MANO vaistinė ), Kovo 11-osios g. Ar žinojai, kad kasdien tikrinantis kraujo spaudimą namuose yra didesnė tikimybė . Panorama - modernus prekybos centras mados, maisto ir kultūros gerbėjams.


Patogu apsipirkti, malonu leisti laisvalaikį, susitikti su draugais. Restoranai/ kavinės: „Vapiano“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai