2016 m. kovo 29 d., antradienis

Įmontuojami šaldytuvai be šaldiklio

Bosch įmontuojami šaldytuvai su šviežumo sistemomis padeda maistą ilgiau išlaikyti šviežią. Susipažinkite su mūsų sprendimų asortimentu dabar. Liebherr, AEG, Bosch, Whirpool ir kt.


Saugus pristatymas į namus. Bosch KIL82AFSerie Įmontuojamas šaldytuvas su šaldikliu 177.

Populiariausi modeliai yra su atskiru šaldikliu , įrengtu šaldytuvo apačioje. Integruojami šaldytuvai – praktiškas ir stilingas pasirinkimas. Pakeiskite savo virtuvės interjerą su imontuojamu šaldytuvu iš senukai.


Bendra talpa - 2litrai. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. Apsilankyk Elektromarkt.


Jei ieškote stilingos buitinės technikos savo virtuvei, įmontuojami šaldytuvai yra.

Electrolux, Zanussi, AEG, ATLANT ir kitų gamintojų šaldytuvai žemomis. Platus įmontuojamų šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas, aukšta kokybė. Atlant, Samsung, Sharp.


Energijos sąnaudos per metus: 2kWh. SNAIGĖ įmontuojami ir laisvai statomi šaldytuvai , šaldymo dėžės, šaldikliai geriausia kaina, internetu. Norisi sutaupyti vietos savo virtuvėje? LG šaldytuvai su šaldikliu apačioje - itin kompaktiški, tačiau talpūs, todėl juose galėsite laikyti tikrai daug maisto. BOSCH yra pasaulyje pirmaujanti buitinės technikos gamintoja.


NEFF įmontuojami šaldytuvai -šaldikliai jūsų virtuvei. Mūsų sprendimai tobulai tinka jūsų virtuvėje - Atraskite tobulą šaldytuvą - šaldiklį su NEFF! Dėka integruotos specialios sistemos „3LowFrost“ šaldytuvas - šaldiklis beveik niekada neturi būti atitirpdomas.


Sužinokite daugiau apie Electrolux . Matmenys (AxPxG): 143x54xcm. Montuojami į baldus šaldytuvai. Naudinga šaldytuvo talpa: 1l.

NoFrost šaldytuve ir šaldiklyje. All-Around Cooling tolygaus. Išsirinkite Jūsų gyvenimo būdui geriausiai tinkantį AEG šaldytuvą - šaldiklį.


Su ypač talpiu šaldiklio skyriumi dideliems kiekiams maisto . Vieniems tai didelės talpos šaldytuvas ir šaldiklio skyrius, kitiems. Atkreipkite dėmesį, kad įmontuojami šaldytuvai lyginant su laisvai . D lankstai Šaldytuvas šaldiklis yra su specialiais lankstais, kurie pasižymi ypatingu atsparumu didelėms apkrovoms, temperatūros kaitai ir drėgmei. Tipas Šaldytuvai su šaldiklio. Fresh ir šaldikliu apačioje noFrost.


Paprastai šiuose šaldytuvuose šaldiklis būna apačioje, šaldytuvas - viršuje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai