2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

Adrika

Kalėdiniame dizaino skvere savo kūrinius pristatys daugiau kaip 1menininkų iš Lietuvos , Latvijos, Estijos ir Rusijos. Juozas Statkevičius, dar ketvirtadienį pristatęs „Magnum“ paplūdimio drabužių kolekciją, nesiliauja stebinti. Dizaineris pirmą vasaros dieną . Parduodu vieną kartą dėvėtas vestuvinės suknelės.


YZY“ siūlo ne tik kompleksinius in- terjero sprendimus, bet ir užsiima pra- moniniu dizainu. Lietuvos dizainerių ( Valaitės, Beliakaitės, Rainio, Salasevičiaus Kalinkino ir t.t) ir .

Baldų pramonė viena stipriausių, ir šiame rinkos segmente ma-. Vaidą Gaižauską ir Raimondą Aškelovičių, moderniosios keramikos atstovę . Sostinės savivaldybė kviečia profilaktiniais vaikų sveikatos patikrinimais pasirūpinti jau dabar, nelaukiant rudens. Vilniuje ugdymo įstaigas lanko apie 1. Pristatomi dizaineriai.


Litexpo“ septyni lietuvių dizaineriai ir mados namai renginyje „Wedding Fashion Show“ pristatė . Kad Jie Mėgaujasi Dėmesiu Ir Pinigais. Palangoje, Ramybės galerijoje (Vytauto g. 35) duris atvers antrasis Lietuvos mados kūrėjų renginys „DesignerSpace“ POP-UP. Tačiau beveik visais atvejais dizaineriai siekia tam tikro pokyčio – ir būtinai kitaip, nei tai jau darė kiti.

Tai bus pirmas kartas, kai . Kaip pasirodymui ant raudonojo kilimo Berlyne ruošėsi A. Prieš pat išskrisdama į Berlyno kino festivalį, aktorė, vasario mėn. Kasmet savo kolekcijomis stebinantis garsiausias šalies mados dizaineris Juozas . Vilnių sudrebino mados istoriko A. Mados alchemija (XX–XXI a. stiliaus ikonos)“. LIETUVOS DIZAINERIŲ SĄJUNGA. Specialistai teigia, kad mūsų dizainas yra naujas, įvairus, kuriantis jaukumą ir emociją, tad Lietuvos gamintojai turėtų drąsiau pristatyti savo . Jie tave įrašo į savo būrį, suteikia tau teisę dalyvauti „Mados infekcijoje“ . Mados infekcija“ neįsivaizduojama ne tik be stilingų mados pasaulio gerbėjų, bet ir be šio amato ekspertų – dizainerių ir stilistų.


Dažna nuotaka svajoja apie dizainerio jai sukurta ir pasiūtą vestuvinę suknelę. Ar žinite, kad Lietuvoje turime keliasdešimt dizainerių , kurie kuria išskirtines ir . Visos Juozo Statkevičiaus paslaptys. Džiugi naujiena dizaino gerbėjams – prekybos centre „Europa“ įsikūrė lietuviško dizaino pop-up išparduotuvė, kurioje žymių Lietuvos. Auksiniai įvertinimai . Rugsėjo - dienomis Londone, LR ambasados Londone patalpose veikusi Lietuvos jaunųjų dizainerių ekspozicija sulaukė dizaino ir meno vadybos . LR kultūros atašė Jungtinėje Karalystėje. Prasidėjusiame Londono.


All posts tagged lietuvos dizaineriai.

Nuo sekso industrijos iki mokslinės fantastikos. Lateksas yra kontraversiška medžiaga jau vien dėl to, kad ją . Julija Žilėnienė, David Arquette, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai