2016 m. kovo 16 d., trečiadienis

Papludimio skaros

Pareo C Lime Żółte (2). Paplūdimio skaros – 4prekių. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Stilingos skaros , šortai, suknelės ir kaftanai - išskirtinė paplūdimio apranga kiekvienos skoniui.


Nemokamas pristatymas 1-d. Spódniczka Meg Nero-Maldive M-2Czarno-zielony (300) Nauja . Prekių paieška pagal raktažodį papludimio skareles el. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką . Video : Keletas būdų, ką galima pasidaryti iš paplūdimio skaros.


Jūs galite rasti stilingiausius, madingiausius ir pačius naujausius maudymosi kostiumėlius internetu dviejų dalių arba vientisus. Rock your sarong and look fabulous! Like, comment and share for more awesome and fun tutorials. Visi papludimio skaros skelbimai - papludimio skaros skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Gamintojo PAPLUDIMIO SKAROS prekės. Moteriški šalikai ir skaros, paplūdimio skaros. Skaros, skarelės moterims (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas: Lengva, kaip vėjo gūsis paplūdimio skara papuoš Jus ir apsaugos nuo kaitrių saulės spindulių.


Abiem rankomis suimk skarą šonuose ties klubais ir šone tvirtai surišk abu skaros galus. Atrodysi stulbinamai, kad ir kaip bepasisuktum. Daili didelė paplūdimio skara. Galima rišti įvairiais būdais. Pristatymas per 1-dienas.


Papludimio skaros

Puikus paplūdimio aksesuaras. Dėl techninių kliūčių , Nuolaidos. Atšaukti Rodyti visas nuotraukas. Didelė papludimio skara. Keliaujančius į pajūrį kviečiame iš vienos skaros susikurti tris drabužius, kurie puikiai derės su maudymuku.


Paprasta, lengva ir greita! Watercult ilga viskozinė paplūdimio suknelė Club Coco Indigo - Cream. Nekaitoma forma pareo vartojama, kai kalbama apie Polinezijos realijas.


Norint įvardyti mūsų kraštų realijas galimi junginiai paplūdimio skraistė ar paplūdimio. Puikius būdas papuošti saulėje įdegusį kūną! Ilgis 100cm, plotis 100cm.


Išmatavimai: poliamidas, elastanas. Spalvota paplūdimio skara su skaidriu kosmetikos krepšiu. Pagaminta iš viskozės ir poliesterio. PVMKainos gali skirtis nuo kiekio, pateikiamas . Atsiprašome už nepatogumus.


Papludimio skaros

Pabandykite ieškoti dar kartą. Daiktas dvi naujos paplūdimio skaros (yra gėlėta).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai