2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

Italijos baldu gamintojas

Pristatome Jums visame pasaulyje pripažintus ir itin vertinamus itališkų baldų gamintojus, kurie turi ilgą istoriją ir bendradarbiauja su iškiliausiais. Po didžiausios ir svarbiausios pasaulyje baldų parodos Milano „iSaloni“ susidomėjimas sezono baldų dizaino tendencijomis padidėja, o iš . Kompanija yra įskūrusi Italijos šiaurės rytuose, garsiame talentingų bei dizaino pojūtį turinčių . BB Italia buvo pirmaujanti kompanija šiuolaikinių baldų srityje nuo pat jos įkūrimo. Italijos dizaino istorijoje kaip geriausias baldų gamintojas.

Itališki baldai iš geriausių gamintojų. Siūlydami turtingą madingiausių baldų iš Italijos asortimentą, mes taip pat . Baldai Namams atstovauja daugiau nei skirtingų Italijos baldų gamintojų. Daugiau kaip metų Lietuvoje bei už jos ribų veikiantis baldų salonų tinklas . Praktiškumo ir originalaus dizaino harmonija yra pagrindinis Italijos baldų gamintojų principas.


Dėl to mes galime pasiūlyti funkcionalius, komfortiškus bei . Kviečiame apžiūrėti Vilniuje įsikūrusio salono baldų ekspoziciją.

Daugiau nei metų Lietuvoje pristatome Italijos baldų gamintojų produktus. Gamintojas : Camelgroup ( Italija ). Kitą savaitę Vilniuje bus atidarytas naujas prabangių itališkų baldų salonas „Italų. Nuo seno baldų gamyba Italijoje užsiėmė nedidelės šeimyninės. Nesvarbu, kad ir kokį gamintoją ar net vienetinį baldą pagamintą Italijoje Jūs . Kiekvienas Italijos baldų gamintojas turi savo stilių ir tradicijas, tačiau kartu stebi baldų pramonės naujoves.


Nepriklausomai nuo stiliaus, itališkiems baldams . Italų baldų gamintojas “TOMASELLA”, siūlo puikius klasikinio ir šiuolaikinio stiliaus. Vakarų Europa, Amerika, . Medžio rėmus klasikiniams baldams atsiveža iš Italijos , furnitūrą – iš Vokietijos, Italijos. Italijos sofos jau seniai yra geriausi šiuolaikinių minkštų baldų kokybės ir stiliaus. Baldų gamyboje naudoja tokių žinomų gamintojų , kaip . Lietuvos baldų gamintojai : eksportuojame, nes plečiamės greičiau nei.


Italijos gamintojai rado požiūrį į bet kurį pirkėją, išleidžiant produktus, . Kinijos, Lenkijos, Italijos ir Švedijos.

Italija – dizaino ir madų sostinė, stiliaus sinonimas. Dordoni miegamojo baldų kolekcija „Iko“, sukurta gamintojui. Maison Classique salonas yra išskirtinis Šiaurės Italijos regiono baldų gamintojų atstovas. Baldų išparduotuvės darbo laikas: Pirmadienis nedirbame.


Propaguojame itališko dizaino minkštųjų svetainės baldų gamybą, reklainerio. NATŪRALIĄ odą jau daugelį metų importuojame iš Italijos Arzignano. Reikia paminėti, jog odinių baldų gamybos patirties sėmėmės italų gamintojų fabrikuose. Siekdami būti geriausiais, bendradarbiaujame su žinomais Italijos , Vokietijos, Belgijos, Lenkijos bei Lietuvos apdailos medžiagų, baldų , furnitūros gamintojais,.


Vienas iš Italijos baldų bruožų yra rankų darbo visais gamybos etapais. Italijos prabangių baldų gamintojus atstovaujanti UAB „Spekas“ ir ko, valdanti. Esame vieni didžiausių baldų furnitūros tiekėjų Lietuvoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai