2016 m. kovo 22 d., antradienis

Mazvydo biblioteka karjera

Mazvydo biblioteka karjera

Norite dirbti Nacionalinėje bibliotekoje ? Užpildykite paraišką arba atsiųskite savo gyvenimo aprašymą (CV) el. Tai pagrindinė šalies viešo naudojimo mokslinė biblioteka, atliekanti taip pat ir . LIETUVOS NACIONALINĖ MARTYNO MAŽVYDO BIBLIOTEKA. Mano darbas buvo Mažvydo bibliotekos internetinio puslapio kūrimas. Buvau vienas iš nedaugelio žmonių Lietuvoje, kurie tuos puslapius darė. Išleidimo duomenys, Švietimo ministerija.


Mazvydo biblioteka karjera

Nauji darbo skelbimai kiekvieną dieną, Tavo miesto karjeros portale. Vilniaus universiteto biblioteka – vieta, kurioje susikerta įvairių charakterių, savybių, pomėgių ir profesinių interesų žmonių keliai. Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka kviečia į „Pasakų biblioteką “ Kalėdų miestelyje. Kūrybos namelyje laukia kūrybinės . Vieta: Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Meno skyrius (J. Janonio g. 9) Laikas: 17:00.


Klausti bibliotekininko. Informacinių technologijų priežiūros skyrius ieško: Informacinių technologijų . Viešoji biblioteka kaip šiuolaikinė socialinė erdvė: architektūros sociologijos. Prieš dienas - Šį antradienio vakarą, val.


Mazvydo biblioteka karjera

LNK laidoje „Bus visko“ – istorija apie kažkada bankrutavusį, namus užstačiusį ir į gatvę išmestą, viską praradusį . Birutės Baltrušaitytės viešoji biblioteka, Skaitytojų aptarnavimo . O gal norite išsklaidyti vienatvę, neprarasti per . Vyko forumas „Prancūzų kalba darbui ir karjerai “. Penktokai apsilankė Klaipėdos miesto viešojoje bibliotekoje ir susipažino su bibliotekininko profesijos subtilybėmis, o sporto klube „Apelsinas“ . Martyno Mažvydo bibliotekos vaidmuo užtikrinant kvalifikacijos tobulinimo. QUELLEN UND DARSTELLUNGEN ZUR GESCHICHTE DER BIBLIOTHEK 4. Per savo ilgą politinę karjerą įsitikinau, kad be nuolatinio žmogaus teisių stiprinimo. Australas papasakojo apie savo krepšininko karjeros kelią, kuriame buvo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai