2016 m. kovo 29 d., antradienis

Laidu antgaliai

LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - laidų kontaktai ir antgaliai - kainos ir specifikacijos. Kabelių ir laidų antgaliai. Laidų jungė Chs DJ622-D6. Antgaliai, vamzdeliai, kitokie kontaktai laidams iš autoaibe.


Elektros prekės Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Vilniuje. Daugiau Šalinti Žymėti.

Izoliuotas antgalis KLK Kodas: . LAIDAI, LAIDŲ ANTGALIAI , LITUOKLIAI ir kitos, TERM. Pristatymas kitą dieną! Matavimo įrangos laidai ir antgaliai. Würth Competence, Quality and . Antgaliai laidų sujungimui su termosusitraukiančiais vamzdeliais.


Užtikrina nepriekaištingą hermetizaciją ir elektrinę izoliaciją. Korpusas – elektrotechninis .

Prekių katalogas PDF formatu, 1MB atsisiųsti. Mizoliuotas, raudonas . EUR Uždegimo antgalis , BMW, 100v. RS siūlo platų kabelių ir laidų pasirinkimą: elektros ir industriniai kabeliai, tinklo ir komutaciniai kabeliai, kabelių priedai ir įrankiai.


Gnybtai minbud 5x10mm2Kaina: 1. Audio ir video kabeliai, . Aliumininis kilpinis antgalis ARC Kaina: nuo0. Variuotas jungiamasis elementas monolitiniai gyslai KLD Kaina: . Presavimui skirti kabelių antgaliai , naudojami ant laidų valdymo spintose ir skirstytuvuose. Didžiausias elektroninių komponentų pasirinkimas. Pridėti prie pageidavimų.


Paieškos rezultatai pagal užklausą laidu antgaliai. Neseniai pridėtos prekės. Lietuvos įmonių katalogas. Replės laidų valymui - automatinės - 2-mm². II Pirkimo objekto dalis – varžtiniai antgaliai ir sujungikliai.


Parsisiųsti katalogą pdf formatu: laidu_antgaliai.

CLICK_TO_ENLARGE vidus_Proof-85. Sveiki, norėjau pasiteirauti ar apskritai yra tokių fiškių laidų antgalių pirkti? Maži, kvardratiniai, užspaudžiami laidų antgaliai ? Skirti užspausti ant nužievinto laido galo, kad išvengti laidininko vijų.


Dekoruosime logotipu, uždėsime užrašą, tai puikios verslo dovanos klientams. Putplasčio įdėkla „SysCon“ 3x 3x mm. Neteisingos medžiagos ir neteisingo skerspjūvio galios laidų ir kilpų naudojimas. Kompiuterinio tinklo kabelių antgaliai turi standartizuotą pavadinimą RJ45.


UTP kabelio antgaliai. R laidų sujungimui, pakelyje 100vnt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai