2016 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Hidroforas 50l

Vandens siurbliai, hidroforai, l - van2o. Užsisakykite internetu, prekes atvešime nemokamai! Didelis prekių pasirinkimas , saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Platus prekių pasirinkimas, profesionali konsultacija, gera kaina, pardavimas išsimokėtinai, prekių pristatymas į namus - elektroninėje parduotuvėje jaukurai.


Hidroforas 50l

Hidroforas kW, l, garantija m. PEDROLLO hidorforai atsiliepimai, gera kaina, . Vertikalus hidroforas 10bar (talpa 50l ). Pagamintas pagal aukščiausius kokybės standartus. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Siurbliai su hidroforu. Automatinės vandens tiekimo sistemos yra nebrangus ir kompaktiškas būdas vandens tiekimui iš šulinių, negilių gręžinių, slėgio pakėlimui . Savisiurbis siurblys Wilo su 50l hidroforu ir slėgio rėle HWJ 2EM BG. Pilnai sukomplektuotas įrenginys indvidualaus . Užduok klausimą apie prekę.


Pristatome per dvi dienas. Paskubėk, dabar geriausias laikas pirkti. Išsiplėtimo indai ir hidroforai. Guminė tarpinė siurblio inžektoriui. Išorinis skersmuo mm, vidinis - 23.


Trišakis hidroforo pajungimui. Geriausi pasiūlymai vienoje vietoje. Mintis ta, kad hidroforas su dviem išsiplėtimo indais leis varikliui rečiau. Tada siurblys pripumpuos ir slegine talpa ilgiau palaikys.


Yra prekės(-ių) jūsų krepšelyje. Yra prekė jūsų krepšelyje. Prekės viso (su mok.) : Viso pristatymas (su mok.) : Nemokamas!


Viso (su mok.) : Tęsti apsipirkimą . Darbo ratas – plastmasinis. TECHNINIŲ SPECIFIKACIJŲ DUOMENYS. Naudojimas vandens tiekimui, laistymui, drėkinimui ir vandens tiekimui iš šulinių ir giliai esančių rezervuarų, Pasiurbimo aukštis maks, 8m, įtako slėgis 1bar, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai