2016 m. kovo 23 d., trečiadienis

Plienines krosneles

Visa techninė krosnelių informacija mūsų svetainėje. Durpių briketais, malkomis, pjuvenų briketais kūrenamos krosnelės įvairiems kambariams. Užeikite ir išsirinkite patinkančią plieninę krosnelę ir jūs!


Plienines krosneles

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Todėl jei jums krosnelė reikalinga tik dėl grožio, užkursite 2-kartus per metus, tikrai . Plieninė krosnelė Mega Max 14kW. Būtent dėl savo patrauklios . Populiariausios yra ketinės ir plieninės krosnelės. Granulinės, elektrinės ir daugelis kitų krosnelių.


Vaizdas: Rikiuoti pagal. Malkinės krosnelės gali būti ketaus arba plieninės. Abi šios rūšys yra gana panašios. Pagrindinis jų skirtumas – dizainas.


Nuolatos svyruojant lauko temperatūrai, keičiantis metų laikams, šildymo įranga yra svarbi kiekvienam žmogui. Kokybiškos plieno krosnelės Jūsų namams, akcijos! Visi plienines krosneles nuo skelbimai - plienines krosneles nuo skelbimų paieškos rezultatai Alio. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Centralizuotas oro degimui padavimas, antrinio oro padavimas neleidžiantis greitai užsiteršti stiklui, galimas . Krosnelės viryklės gera kaina! Paprastos ir efektyvios krosnelės - idealus sprendimas šiuolaikinėse moderniose patalpose. Pridėti prie norų sąrašo. Dažnas žmogus į naujoves žiūri skeptiškai ir nepatikliai.


Standartinis lietuvio mąstymas: jeigu kaimynas turi ir sako, kad „gerai“, vadinasi ir yra gerai. Metalas, iš kurio pagaminta krosnelė yra kitas svarbus kriterijus. Jei planuojama patalpas šildyti krosnele arba židiniu, net ir projektuojant.


Naujo dizaino plieninės krosnelės oriniam šildymui nuo 1€ Latvių gamintojo TERMOMAX“ krosnelės. Pristatome visoje Lietuvos teritorijoje. Bulgarijos gamintojo SKLADOVA TECHNIKA, daugiau kaip metų gaminančio metalo gaminius, plieninės . Malkomis kūrenama plieninė , konvekcinė kieto kuro krosnelė prizminiu stiklu su atvira malkų dėtuve, kaštono spalvos plytelėmis ir vermikulito plokštėmis . Aksesuarai: odinės, metalinės , stiklinės malkinės, įrankiai, pajungimo vamzdžiai, plieninės ar stiklinės grindų plokštės, kiti priedai židinių, krosnelių ir krosnių . Malkomis ir granulėmis kūrenami židiniai ir krosnelės - skandinaviški, vokiški ir olandiški gaminiai.


Plienines krosneles

Ketinės ir plieninės krosneles , koklinės klasikinės. Konvekcinė krosnelė TMF Valerjan 8kw. Thorma produkcija ne tik puikios kokybės, bet dėl efektyvios gamybos pasižymi ir puikia kaina. Prie krosnelės galima pajungti šviežio oro pritekėjimo sistemą. Astroga ( plieninė apdaila) 205kg.


Avila besisukanti ( plieninė su muilo akmeniu) 160kg.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai