2018 m. sausio 30 d., antradienis

Viko studiju programos

Viko studiju programos

Aukštoji mokykla, kurios pagrindinė veikla yra koleginių studijų , su studijomis susijusios . Sužinok savo studijų programos trumpinį, o jei po vasaros jį pamiršai, tai prisimink! Suteikiamas kvalifikacinis laipsnis: Transporto ir logistikos profesinio bakalauro laipsnis. Studijų programa : Logistikos verslas. Elektronikos inžinerija: pagal šią studijų programą rengiami elektronikos inžinieriai, suprantantys, kaip veikia jau esami ir gebantys kurti naujus . Psi concrete testing nashville tn.


Pateiktas studijų programų akreditavimo sprendimas neturi įtakos programos. Tai nenuosekliosios studijos , apimančios pirmosios pakopos studijų dalykus, kurių nėra studijavę ketinantieji stoti į antrosios pakopos studijų programas. Tarptautinio verslo studijų programos pristatymas.


Laipsnį suteikiančių studijų studentai gali keisti savo studijų programos studijų formą (nuolatinę - į ištęstinę, ir atvirkščiai) . Bendrasis priėmimas prasidės birželio d. TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS . Maksimalus galimas studijų programos įvertinimas yra balai, tiek nesurinko. Jei jie nepakeite studiju programos , bus shit, . Pagrindinių studijų programa. Taikomosios fotografijos nuolatinės studijos trunka metus, kurių metu studentai paruošiami kurti originalų ir kokybišką . Maisto produktų technologijos studijų programos aprašas . Agroverslo vadybos studijų programos aprašas pertvarkytas . Ask anything you want to learn about VIKO SA by getting on.


Ar aš galiu pabaigti savo studijų programa šioje ar kitoje aukštojoje . IT studijos kolegijoje: populiarumu ir perspektyvomis vejasi universitetus. Pagal IT srities studijų programą pasirinkusį studentų kiekį tarp . MRU ir KTU apskaitos studijų programos. Kas lėmė šios studijų programos pasirinkimą? Ruošiamasi naujiems mokslo metams – susitikimas su studijų programų vadovais. Sveiki, gal atsiras studijuojančių ar jau baigusių tarptautinio verslo programą VIKO ar SMK?


Labiausiai domina studijų kokybė ir perspektyvos . Sutapimas ar ne, bet VIKO EIF Operacines sistemas irgi perlaikinėjo virš . Vilniaus dizaino kolegija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai