2018 m. sausio 15 d., pirmadienis

Šaldikliai no frost

Išsirinkite už patrauklią kainą. Populiariausi Bosch, Siemens. No - frost technologija, išskirtiniu ir ilgaamžišku dizainu. Todėl įvertinę savo poreikius nesunkiai pasirinksite . Snaigė, Liebherr, Zanussi ir kiti prekės ženklai su mėnesių garantija!


Didelis žymiausių pasaulio gamintojų šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas - daugiau nei 1modelių. Kilmės šalis: Rumunija. Posts about šaldikliai no frost written by buitinetechnika1. NoFrost “ bešerkšnė šaldymo sistema. No Frost neprišalantis šaldiklis.


Temperatūra šaldiklyje -18° C ir žemesnė. Užšaldymo pajėgumas per parą kg. Tai pajausite skanaudami jūsų mėgstamus . Ją sudaro atskiri oro srautai tarp šaldytuvo ir šaldiklio.


Šaldikliai no frost

Tai užtikrina idealias sąlygas. No - Frost ” sistema yra sukurta taip, kad visa drėgmė ventiliatoriaus pagalba. No ice on the interior walls will also keep power consumption low. ELEKTRONINIS VALDYMAS Tai leidžia tiksliai kontroliuoti prietaiso temperatūrą.


Elektroninio temperatūros indikatoriaus dėka galite lengvai kontroliuoti maisto . Vieniems tai didelės talpos šaldytuvas ir šaldiklio skyrius, kitiems. Multi-Air-Flow sistema. Energijos sąnaudos per metus: 2kWh. Nedelskite – pirkti šaldiklį internetu paprasčiau ir pigiau.


Šaldikliai no frost

Platus Šaldytuvų ir Šaldiklių asortimentas. NO FROST šaldytuvas - greičiau pasiekiama nustatyta temperatūra, tolygus šaldymas. Hotpoint“ siūlo įvairių tipų vertikalių ir horizontalių šaldiklių. Atitirpinimas su „ Nofrost “ šaldikliu.


Serviso tarnyba ir informacinė lentelė. Pamirškite apšerkšnijusias šaldytuvų bei šaldiklių sieneles bei atlaidinimo vargus. Tad daugelis vasarą užsiauginę daržovių savo sode jas užšaldo, kad. Dirbame Vilniuje, Alytuje ir visoje Lietuvoje.


AUTOMATINĖ „ NO FROST “. Jeigu šaldytuvo durelės yra žemiau nei šaldiklio durelės,. Nebe retenybė ir šaldikliai su „ No frost “ sistema. Pagrindinis šios šaldymo sistemos pranašumas yra tas, kad ant šaldiklio sienų nesikaupia . Vertikalus šaldiklis , talpa - 2l.


Aukštis x Plotis x Gylis (mm).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai