2018 m. sausio 15 d., pirmadienis

Darbo birzos kursai panevezyje 2019

Varžybose dalyvavo sportininkai iš 10-ies klubų : Šiaulių “Empido”, “Katana”, “ Saulė”, Radviliškio “Kentauras”, Šeduvos “Tigriukai”, Garliavos “Kime” , Raseinių. Kaip tapti ir išlikti lieknu visą gyvenimą? Kodėl norime saldumynų? MITYBOS IR MOTYVACIJOS SEMINARAS.


Darbo birzos kursai panevezyje 2019

Seminaras : Funkcinė jėgos treniruotė. Kitą savaitę, kovo 4–d. Girskio stuburo studijų centro kursai ir seminarai.


Fizinės medicinos ir reabilitacijos, sporto medicinos gydytojams, traumatologams, kineziterapeutams, šių . Anksčiau lankydavau kitų sporto klubų sales, bet tai trukdavo gal mėnesį ar du. Po to vis sakydavau sau, kad nėra laiko, noro, jėgų… Iki tol, kol suradau Ievą, . Kaip pagerinti trenerio bei sportininko tarpusavio supratimą bei rezultatus. Nuo svajotojo iki Olimpinės rinktinės nario.


Darbo birzos kursai panevezyje 2019

Nauji kvalifikaciniai seminarai mokytojams „Socialinis dialogas mokykloje“. Sporto psichologijos seminaras. Konferencijos ir seminarai sporto teisės, kabineto Bertran teisininkų, Paris.


Ką apie būsto kreditus ir finansus turi žinoti kiekvienas? Dalinamės: Norime informuoti apie artėjančius sporto psichologijos . Teoriniai ir praktiniai seminarai reabilitacijos, sveikatingumo ir sporto specialistams. Kineziterapijos Akademija maloniai kviečia į profesionalius teorinius ir . Neeilinis seminaras skirtas visiems, kuriems žodis SPORTAS yra (ne)svetimas. Susitikimo metu bus kalbama apie sporto naudą ir žalą, jeigu nemokame saugiai. Nuo kovo dienos startuoja paskaitų ciklas profesionalams norintiems gilinti ir atnaujinti žinias sporto medicinos, mitybos, bei treniravimo srityse.


Tinklinio teisėjavimo praktinis seminaras. Lietuvos įmonių katalogas. Laisvalaikio sporto renginys.


Kviečiame KTU studentus ir darbuotojus spalio d. Nerijaus sėkmės istorija: didžiausia sėkmė – kg lengvesnis ir pamiršęs skausmus. Startuoja pirmieji fizinio. Turime atkreipti dėmesį, jog ne . Priklausomi nuo sporto.


Darbo birzos kursai panevezyje 2019

Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Ekspertų ir sporto entuziastų seminarai , diskusijos apie bėgimu siunčiamą žinutę, sporto renginių, įrangos ir bėgimo klubų pristatymai – tokią programą bėgimo . Persitreniravimas ir nuovargis sporte. Fit Cult“ seminaras profesinių žinių tobulinimui ir sveikatinimo ugdymui, Vilniaus.


Skausmingi taškai raumenyse ir jų įtaka sportuojant“, Kūno kultūros ir sporto. Organizatoriai sumažino X Baltijos šalių sporto medicinos kongreso. Naujovė Kačerginės „Nemuno žiede“ – automobilių sporto teorijos seminarai su garsiu treneriu Jonu Dereškevičiumi Nauju projektu VŠĮ . Skirta sporto mokytojams. Pravedami seminarai ir apmokymai vadovybės apsaugos departamento, . Studijų centras, 4aud.


UH8RZqEoFZkfbclid= IwAR2_XhhVZhocPFwfEct139d3QYTIQEEv6rWFYRAqBeUcvuvH7EisHKHszj4. BeOne klubo komanda suorganizuos Jūsų įmonės sporto žaidynes, masinį sporto renginį įmonės vardu ar draugišką Jūsų kompanijos turnyrą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai